Betöltés...

Moni Space tricikli szülőkaros, 360 fokban forgatható szürke

Ár: 34.990 Ft

A Space gyermek tricikli ideális 12 hónaposnál idősebb, legfeljebb 25 kg súlyú gyermekek számára. Számos funkcióval van felszerelve, amelyek kényelmessé és biztonságossá teszik a használatát mind a gyermekek, mind a szüleik számára. A tricikli használható napellenzővel és védőkerettel, de anélkül is, így a szülők szabadon választhatnak preferenciáik szerint. Az összecsukható kormány kényelmet biztosít a tricikli tárolásánál és szállításánál. A tricikli ülése 360 fokban forgatható és állítható háttámlával van felszerelve, amelyek kényelmet és megfelelő támogatást nyújtanak a gyermek számára. Az állítható fogantyú lehetővé teszi a szülők számára, hogy irányítsák az első kerék mozgását a könnyebb kezelés érdekében. A tricikli gumiabroncsai EVA szintetikus anyagból készültek, amelyek nem fújhatók és különböző felületekre alkalmasak. Két hátsó fék is található a nagyobb biztonság és stabilitás érdekében. A tricikli levehető védőkerettel, 3 pontos biztonsági övekkel, valamint elülső és hátsó kosárral van felszerelve a játékok számára, amelyek további szórakozást nyújtanak a kis utasoknak.
További kényelmet jelent a szülők számára a pohár- vagy üvegtartó. Termékkód: 110952 Márka: Byox Típus: Méret: 98x51x89 cm Összecsukott méret: cm Párnahuzat méret: Paplanhuzat méret: Lepedő súlya: Csomag méret: 63.5x37x38 cm Matrac méret: Súly kg: 8.10 Hatótáv: Kapacitás: Anyag: Ajánlott életkor: Újszülött kosár méret: cm Autósülés méret: cm Maximális súly kg: 25 Életkor: 12 hónap + Akkumulátoros akkumulátor: Maximális sebesség: Ülés pozicionálás: Extrák: Kiegészítők: Elülső játék kosár•Palacktartó•Hátsó játék kosár Védelmi rendszer: 3-pontos öv Elemek: Funkciók: Összecsukható kormány•Állítható háttámla•360°-ban forgatható ülés•Levehető fogantyú•Háromkerekű kerékpárként is használható Rögzítőrendszer: Lábtartó: Magasságállítási szintek: Gépi mosás: Vezérlési mód: Napellenző: 3 szekció és szellőző háló Kerekek: EVA műanyag kerékkel Szülői irányítás: Szülői irányítási fogantyú Ülések száma: Sebességek száma: Töltési idő: Garancia: év Gumi anyaga/méret: Csapágy típusa: Váz anyaga: Fém

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Moni Space tricikli szülőkaros, 360 fokban forgatható szürke" című hirdetést látja. (fent)