Betöltés...

Moni Compacto tricikli multifunkciós, 3in1 futóbiciklivé alakítható zöld

Ár: 44.990 Ft

Bemutatjuk a 3 az 1-ben összecsukható gyerek triciklit, a Compacto-t, amely ideális 12 és 72 hónapos gyermekek számára, legfeljebb 25 kg súlyig. Ez a tricikli rugalmasságot és kényelmet kínál, három különböző használati módot biztosítva:
- Szülői irányító fogantyúval: A szülők könnyedén irányíthatják a triciklit a kényelmes irányító fogantyú segítségével.
- Szülői irányító fogantyú nélkül: Amikor a gyerekek nagyobb önállóságra tesznek szert, az irányító fogantyú eltávolítható, így önállóan vezethetik a triciklit.
- Mint egyensúlyozó kerék: A tricikli egyensúlyozó kerékként is használható, ami segít a gyerekeknek megtanulni az egyensúlyt és a koordinációt.

Az összecsukható hátsó keret kompaktá és könnyen tárolhatóvá vagy szállíthatóvá teszi a triciklit. Az ülés puha párnával és 3 pontos biztonsági övvel van felszerelve a gyermek kényelme és biztonsága érdekében. Az ülést a menetirányba és a szülő felé is lehet állítani.
A tricikli állítható háttámlával, levehető védőkorláttal és két részes nagy napellenzővel rendelkezik, amely véd a napsütéstől. A fogantyú négy magassági pozícióban állítható, a kormány pedig az egyszerűség érdekében összecsukható. A kerekek EVA habból készültek és nem felfújhatóak, az első kerék szabad mozgás funkcióval rendelkezik.
Az egyensúlyozó kerék funkcióhoz tartozó további ülés és az összecsukható lábtartó kényelmet és biztonságot nyújt a kisebb gyerekek számára. Két hátsó fék nagyobb stabilitást biztosít a triciklinek.

A termék méretei: Magasság - 97 cm; Szélesség - 50 cm; Hosszúság - 70 cm. Termékkód: 110887 Márka: Byox Típus: Méret: 70x50x97 cm Összecsukott méret: cm Párnahuzat mérete: Paplanhuzat mérete: Lepedő súlya: Csomag mérete: 69.5x20.5x34.5 cm Matrac mérete: Súly kg: 6.30 Hatótávolság: Kapacitás: Anyag: Ajánlott életkor: Újszülött kosár mérete: cm Autósülés mérete: cm Maximális súly kg: 25 Életkor: 12 - 72 hónap Akkumulátor: Maximális sebesség: Ülés pozíciója: Extrák: Fogantyú a hordozáshoz Tartozékok: Tartozék táska Védelmi rendszer: 3 pontos biztonsági öv puha párnákkal Elemek: Funkciók: összecsukható kormány•Teleszkópos fogantyú•360°-ban forgatható ülés•Levehető fogantyú•Lábtámasz•Háromkerekű kerékpárként is használható•Egyensúlyozó kerékpárrá alakítható Rögzítési rendszer: Lábtartó: Magassági szintek száma: Gépi mosás: Vezérlési mód: Napellenző: 2 szekció Kerekek: EVA műanyag kerékkel Szülői irányítás: Szülői irányítás fogantyúval Ülések száma: Sebességek száma: Töltési idő: Garancia: év Kerék anyaga/mérete: Csapágy típusa: Szerkezet anyaga: Alumínium; műanyag Fékrendszer: 2 hátsó fék Kormány szélesség/magasság: Platform anyaga/mérete: Jellemzők: Utasítások

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Moni Compacto tricikli multifunkciós, 3in1 futóbiciklivé alakítható zöld" című hirdetést látja. (fent)