Betöltés...

Moni Berlin utazó babakocsi, kompakt, 1 gombbal csukható, 22kg fekete

Ár: 44.990 Ft

A Berlin babakocsi könnyű alumínium vázzal készült, amely megkönnyíti a szállítást és a manőverezést. Az ergonomikus PU hab fogantyú kényelmes fogást és komfortot biztosít a vezetés során. A babakocsi összecsukása gyors, egyszerű és kompakt, mint egy könyv, ami kényelmessé teszi a tárolást és a szállítást. A meghajtást egy öv szabályozza, és az ülés teljesen fekvő helyzetbe állítható, hogy nagyobb kényelmet biztosítson a babának.
A babakocsi levehető, tágas és állítható napellenzővel rendelkezik három szekcióval, beleértve egy extra napellenzőt is, amely védelmet nyújt a nap és a szél ellen. A napellenző hálós ablaka lehetővé teszi, hogy a baba lélegezzen és élvezze a friss levegőt a forró nyári napokon.
A babakocsi ülése kényelmes és széles, mérete 32/80 cm, és az ülés hálós szegmense tovább javítja a levegő áramlását. Ezen kívül van egy zseb a kis kiegészítők számára, ahol tárolhatja a szükséges dolgokat a séta során.
A nagyobb láthatóság és biztonság érdekében a babakocsi fényvisszaverő csíkokkal és 5 pontos övvel van felszerelve puha védőkkel. A lábtartó három pozícióban állítható, és van egy lábtámasz a nagyobb gyermekek számára.
A szülők és a gyermekek nagyobb kényelme érdekében a babakocsi levehető biztonsági bárral, 360 fokos elfordulási lehetőséggel rendelkező első kerekekkel, zárási lehetőséggel, valamint eltávolítható első és hátsó kerekekkel rendelkezik gombokkal. Az összes négy keréken található lengéscsillapítók nagyobb kényelmet biztosítanak vezetés közben. Végül, a nagy tartozékkosár további kényelmet nyújt a szükséges dolgok tárolásához a séta során. Termékkód: 111367 Márka: Moni Típus: Méret: 52x80x105 cm Összecsukott méret: cm Párnahuzat méret: Paplanhuzat méret: Lepedő súlya: Csomag méret: cm Matrac méret: Súly kg: 7.4 Hatótávolság: Kapacitás: Anyag: Ajánlott gyermek életkor: Újszülött kosár mérete: cm Autósülés mérete: cm Maximális súly kg: 22 Életkor: Akkumulátor: Maximális sebesség: Ülés pozicionálása: Extrák: napellenző, puha párna, állítható lábtartó, speciálisan kifejlesztett vállpánt párnák csúszásmentes anyagból•Lábtámasz•Állítható háttámla•5 pontos biztonsági öv•Hátsó lengéscsillapítók Kiegészítők: Napellenző•Szabad mozgású kar•Bevásárlókosár 2 kg-ig• Kiegészítő rekesz Védelmi rendszer: Elemek: Funkciók: Rögzítőrendszer: Lábtartó: Magassági szintek száma: Gépi mosás: Vezérlési mód: Napellenző: Mobil napellenző•3 szekció, zseb, szellőző háló Gumik: Szülői felügyelet: Ülések száma: Sebességek száma: Töltési idő: Garancia: év Gumi anyaga/méret: Csapágy típusa: Szerkezet anyaga: Alumínium/Műanyag Fékrendszer: Kormány szélesség/magasság: Platform anyaga/mérete: Jellemzők: Útmutatások


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Moni Berlin utazó babakocsi, kompakt, 1 gombbal csukható, 22kg fekete" című hirdetést látja. (fent)