Betöltés...

Rugalmas szenzoros kocka négyzet alakú formaválogatóval

Ár: 3.790 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

A jó játéknak sok szórakozást kell nyújtania, de pozitív hatással kell lennie a gyermek fejlődésére is. És ez a játék pontosan ezt teszi!

A hajlékony kocka formájú szortírozó nagy hatással lesz a gyerekek számos készségére, miközben hihetetlenül egyszerű - a kisgyermekednek a színes darabokat kell a kocka belsejébe helyeznie. Ez a szortírozó azonban egy kicsit más. A szokásos, színes kiegészítők formájú kivágások mellett gumicsíkokkal ellátott falakkal is rendelkezik, amelyeken keresztül a blokkok is átpréselhetők!

Természetesen az is plusz feladat lesz, hogy a színes blokkokat kihúzzuk a játék belsejéből, ami ugyanolyan kihívást és szórakozást jelent, mint a darabok belehelyezése!

A csíkok élénk színei és a színes blokkok biztosan felkelti a kisgyermek figyelmét, és aktív játékra ösztönzi! Ráadásul az élénk színek pozitívan befolyásolhatják a gyermek észlelőképességét és kognitív képességeit!

Minden egyes blokknak más-más formája és színe is van - ez remek lehetőség lesz a színek és az alapvető formák nevének megtanulására. Ugyanakkor minden egyes blokknak más-más textúrája is van. A különböző textúrák stimulálni fogják a kisgyermek ujjait, és pozitív hatással lesznek az érzékenységére és a formák felismerésének képességére!

Eleinte kihívást jelenthet kisgyermeke számára a blokkok átpréselése a gumiszalagokon, de egy kis gyakorlással az egész játék sokkal könnyebb lesz! Ráadásul a blokkok manőverezése gondolkodást, kombinálást és kreatív megoldásokat igényel majd a kisgyermekednek megfelelő szinten!

A színes gumik húzása, feszítése, mozgatása és pattogtatása a kézügyesség kiváló edzése is lesz, és a szem-kéz koordinációját is fejleszti!

A tartós és biztonságos anyagoknak köszönhetően ezt a játékot nyugodtan adhatja gyermekének. Biztosan sok kellemes és fejlesztő pillanatot fog vele tölteni!



 

A készlet tartalma:


Szortírozó kocka
Színes kockák különböző formákban x10


 


Műszaki adatok:



Anyag: műanyag
Felhasználói életkor: 18m+


 


Méretek:



Kocka: 12 cm x 12 cm x 12,5 cm
Példatömb: 6 cm x 4,5 cm x 4 cm
Csomagolás: 12 cm x 12 cm x 12,5 cm x 12,5 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Rugalmas szenzoros kocka négyzet alakú formaválogatóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: