Betöltés...

Robot bébiőr, vezeték nélküli megfigyelő kamera, HD 1080P, mozgásérzékelő, automatikus 360°-os forgatás, éjjellátó, infravörös

Ár: 19.967 Ft

Fedezze fel vezeték nélküli intelligens kameránkat - egyszerű telepítés, intuitív kezelés. Mozgásérzékeléssel, éjjellátóval és Wi-Fi kapcsolattal ideális választás otthona biztonsága érdekében!

Ez a vezeték nélküli video- és audiokamera tiszta képet és kiváló minőségű hangot biztosít HD 1080P felbontással. A mozgásérzékelővel felszerelve azonnali riasztásokat kap a szobában zajló bármilyen tevékenységről. A 360°-os automatikus elforgatási funkcióval egyetlen pillanatról sem marad le. Ráadásul az infravörös éjjellátó biztosítja, hogy mindent sötétben is láthasson. Fehér színben kapható, hogy modern és elegáns megjelenést biztosítson minden szobában.
Mindig legyen kapcsolatban és legyen biztonságban! Érzékelje a mozgást, és győződjön meg róla, hogy mindent tisztán lát, még sötétben isEnnek a rendszernek az egyik alapvető jellemzője, hogy képes érzékelni a mozgást, azonnal figyelmeztetve Önt bármilyen váratlan tevékenységre. Ez a funkció segít abban, hogy mindig kapcsolatban legyen és naprakész legyen a felügyelt térben zajló eseményekkel kapcsolatban, segítve a biztonság és a védelem szintjének növelését. Ezenkívül az infravörös éjjellátó biztosítja, hogy még gyenge fényviszonyok között vagy teljes sötétségben is tiszta képeket készítsen. Így mindig tisztában lesz azzal, hogy mi történik a megfigyelt térben, függetlenül a napszaktól vagy a fényviszonyoktól.

A piacon lévő más hasonló termékekhez képest felügyeleti rendszerünk kiemelkedik a fejlett technológia és a könnyű használat és telepítés kombinálásával. HD 1080P felbontásával, valamint kompakt és elegáns kialakításával zökkenőmentesen integrálható bármilyen környezetbe, és teljes körű és hatékony megoldást kínál biztonsági és felügyeleti igényeihez.

Válassza a szabadságot és a hatékonyságot! Nem számít, melyik SD-kártya méretét részesíti előnyben, ez a robot készen áll életének minden lényeges pillanatának tárolásáraAkár a mellékelt 128 GB-os SD-kártyát, akár a rendelkezésre álló egyéb lehetőségek egyikét választja, ez a robot készen áll életének minden fontos pillanatának rögzítésére és tárolására. A microSD-kártyák széles skálájának támogatására való képességével megadja a szabadságot az egyéni igényeinek megfelelő kapacitás kiválasztásához.

Akár életének különleges pillanatait szeretné rögzíteni, akár vonzó videotartalmat szeretne létrehozni, akár fontos felvételeket szeretne megőrizni későbbi felhasználás céljából, ez a robot készen áll bármilyen kihívásra. Nem számít, milyen méretű SD-kártyát választasz, kompatibilis és zökkenőmentesen működik együtt ezzel az eszközzel, biztosítva, hogy soha ne maradj le egyetlen fontos pillanatról sem a biztonsági és figyelési igényeid szempontjából.
A telepítés rendkívül egyszerű! A készülék telepítése gyerekjáték! Az intelligens vezeték nélküli kamerát kifejezetten úgy tervezték, hogy bárki könnyen beállítsa és telepítse. Egyszerű csatlakozási funkciójával nem kell technikailag hozzáértőnek lennie a használatához.

Az egykulcsos Wi-Fi kapcsolat támogatásának köszönhetően a hálózathoz való csatlakozás folyamata puszta formalitássá válik. Többé nem kell az Ethernet-kábelekkel bajlódnia, vagy szakmai segítséget kérnie. Egyszerűen kövesse a megadott utasításokat, és rekordidő alatt online lesz.

A csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van az intelligens kamera használatának megkezdéséhez, amint megkapja. Itt található a benne foglalt elemek listája:

-Okos kamera
-Állítsa vissza a tűt
-Tápkábel
-Hálózati adapter
-Használati útmutató
Ezekkel az alkatrészekkel nagyon rövid idő alatt telepítheti és használhatja a kamerát, nehézségek nélkül. Ez minden, amire szüksége van ahhoz, hogy élvezze az intelligens és hatékony felügyelet előnyeit.Előírások:
Típus: Digitális
Kijelző típusa: Full HD 1080p
Tápellátás típusa: Hálózati
Átviteli technológia: Wi-Fi
Frekvencia: 2,4 GHz
5 GHz

Csomag tartalma:
1 x USB kábel
1 x hálózati adapter
1 x tápkábel
1 x fehér robotkamera
1 x védőtáska (szállításhoz)
1 x 128GB SD kártya

Szín: Fehér

Főbb jellemzők:
Mozgásérzékelő
Kártya micro SD
Hangerőszabályzó
Mobilalkalmazás
Beépített mikrofon
Infravörös éjjellátó
Telefonos értesítés vészhelyzet esetén
360 fokos elforgatás
Automatikus követés
Android/IOS kompatibilis
Beépített hangszóró
Vezeték nélküli WiFi protokoll kapcsolat
Kétirányú 360°-os kommunikáció (kétirányú audio)
Kamera zoom
Több eszköz egyidejű csatlakoztatása (okostelefon/táblagép/számítógép)
Hang- és mozgásérzékelés
Mozgás/hang riasztás
Nincs jelzés értesítés
Riasztás típusa: Mozgás- és hangriasztás

Videó megfigyelés:
Hatótávolság: 10 m
Képernyőfelbontás: 1920 x 1080
Támogatott szobák száma: 1
Éjjellátó: Igen
Éjjellátó hatótávolság: 10 m

Méretek:
Hossz: 70 mm
Szélesség: 70 mm
Magasság: 170 mm
Súly: 250 g
A kamera súlya: 250 g

Legyen a biztonság az első számú prioritás! Válassza ki vezeték nélküli intelligens kameráját a teljes védelem és a teljes nyugalom érdekében. Ne hagyd, hogy bármi kicsússzon a szemed elől! Eljött az idő, hogy biztosítsa otthonát és élvezze az intelligens felügyelet kényelmét. Válassza most a termék kiváló minőségét és megbízhatóságát, és tegye meg az első lépést a biztonságosabb és csendesebb élet felé!*Ez a termék 0,75 összegű zöld bélyegilletéket tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Robot bébiőr, vezeték nélküli megfigyelő kamera, HD 1080P, mozgásérzékelő, automatikus 360°-os forgatás, éjjellátó, infravörös" című hirdetést látja. (fent)