Betöltés...

Érzékszervi könyv csörgő - Szamár

Ár: 3.390 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

A megfelelő játék kiválasztása a baba számára nehéz lehet, mivel több fontos szempontot is szem előtt kell tartani. Először is, a játéknak nem szabad apró részeket tartalmaznia, hanem kellően érdekesnek és stimulálónak kell lennie. Ezért javasoljuk az érzékelőkönyvet!

A sok elemet tartalmazó érzékelőkönyv olyan játék, amely sokoldalú fejlődést biztosít a kicsi számára. Minden oldal egy másik állatot ábrázol, ráadásul finoman zizeg. A puha oldalak színei is kifejezőek, így a hallásra, a tapintásra és a látásra is hat.

Az összehajtogatott manipulációs könyvecske egy imádnivaló szamarat ábrázol, amely biztosan a kisgyermek kedvenc plüssállata lesz. Az állat puha, színei kifejezőek - minden kisgyermek figyelmét leköti.

A különböző kiálló elemek ráadásul érdekesek a kisgyermek számára, hogy húzzák, sőt, rágják is - hiszen a szamár két lába különböző textúrájú rágókák formájában van. Ez az extra érintés rendkívül hasznos lesz, amikor a kisgyermek elkezd fogzani, és a fájó ínyének megnyugtatására van szüksége.

Nevével ellentétben a könyv nem tartalmaz szöveget - célja a kicsik szórakoztatása és lekötése, ezért aranyos, színes képekkel és zizegő töltelékkel rendelkezik.

A könyvecskével bárhol lehet játszani - a kiságyban, a babakocsiban vagy a bölcsiben. Ezenkívül az autóba is felakasztható, hogy utazás közben is lefoglalja a kicsiket.


A termék főbb jellemzői:


A könyv egy barátságos szamár alakjában érkezik
Színes oldalak aranyos képekkel
Zörgős töltelék
Két csatolt fogazó
Szórakozást nyújt az élet első napjaitól kezdve
A könyv lapjain látható színes figurák a kisgyermek barátaivá válnak, és folyamatosan szórakoztatják őt.


 


Az érzékelőkönyv tökéletes ajándék minden kisgyermeknek és minden alkalomra. Ha ezt a játékot választja, biztos lehet benne, hogy nemcsak sok szórakozást nyújt, hanem pozitív hatással lesz gyermeke fejlődésére is.


 





Műszaki jellemzők:



Anyaga: poliészter, szilikon
Életkor: 0+



Méretek:



Könyv: 21 cm x 23 cm x 6 cm
Csomagolás: 34 cm x 25 cm x 6 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Érzékszervi könyv csörgő - Szamár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: