Betöltés...

Vezetéknélküli babafigyelő, babaörző kamera + monitor - sok funkcióval

Ár: 34.890 Ft

Vezetéknélküli babafigyelő, babaörző kamera + monitor - sok funkcióval
Ennek a kis hasznos eszköznek a segítségével egyszerűen felügyelheted csöppséged akkor is amikor nem vagy a közvetlen közelében.
A kamera színes élőképet és hangot továbbít a vezetéknélküli, beépített akkumulátorral rendelkező monitornak, így a másik szobából vagy a konyhából is azonnal hallhatod és láthatod a babát és környezetét.
A monitor egyben kezelőfelület is, jelzi a babaszoba aktuális hőmérsékletét, az időt és dátumot, a beépített mikrofonon keresztül pedig akár beszélhetsz is gyermekedhez, illetve altató dallamokat állíthatsz be a megnyugtatására.
A kamera két csavar segítségével egyszerűen, akár falra is rögzíthető vagy asztalra helyezve rögzítés nélkül is használható, a feje pedig 180 fokig állítható. A babafigyelő éjjellátó funkcióval is rendelkezik, ezért teljes sötétségben is lát.
Tulajdonságokvezetéknélküli jelátvitelaudió + videóhordozható monitor beépített akkumulátorral + 220V töltőkábelkétirányú kommunikációhőmérséklet, idő, dátum kijelzésealtató dallamokéjjel is látó kameraállítható kamerafejegyszerűen rögzíthetőkamera mérete: 62 X 110 X 60 mmmonitor egység mérete: 61.6 X126 X 24 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Vezetéknélküli babafigyelő, babaörző kamera + monitor - sok funkcióval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: