Betöltés...

Magyar nyelvű SIM kártyás 4G okosóra gyermekeknek videóhívás és nyomkövető funkcióval - fekete

Ár: 15.790 Ft

Magyar nyelvű SIM kártyás 4G okosóra gyermekeknek videóhívás és nyomkövető funkcióval - fekete
Ha úgy érzed, hogy szemed fénye még túl kicsi még egy saját okostelefonhoz, ezért egy olyan okosórát kerestél neki, amit nem csak egyszerűen telefonálásra és üzenetváltásra, hanem videohívásra is használhattok egymással, a biztonsága érdekében pedig mindig nyomon követheted, akkor megtaláltad!
Négy különböző digitális számlap háttérkép közül tudtok választani, a mellékelt usb kábellel pedig könnyedén bárhol, bármikor feltölthetitek.
Ez az okosóra nem csak divatos, hanem praktikus is, telefonkönyv, ébresztőóra, stopper, számológép, játék, kamera, fényképalbum mellett az alkalmazás letöltése után lépésszámlálót és egyéb más hasznos funkciót tartalmaz, többek közt beállíthatsz egy biztonsági zónát is, amelyet ha a csemetéd elhagy, a készülék jelez neked.
Tulajdonságoknano SIM kártya foglalat4G képesszilikon szíjvideohívás funkcióletölthető applikációműködési mód: érintés + nyomógombállítható kezdőképernyő stíluskiváló felbontású színes kijelzőbeépített kameramérete: 23,5 x 4,5 cm magyar nyelvű

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Magyar nyelvű SIM kártyás 4G okosóra gyermekeknek videóhívás és nyomkövető funkcióval - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: