Betöltés...

Alakzatválogató + horgász játék

Ár: 2.590 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

MULATSÁG ÉS FEJLESZTÉS - A színes szorter serkentheti a képzeletet és a kreativitást. A megfelelő blokkokkal való játék segít fejleszteni a koncentrációs érzéket és a logikus gondolkodás képességét. Emellett remek módja a türelem, a koncentráció és a memória gyakorlásának.

TARTÓS - A fából készült játékok rendkívül tartósak és ellenállnak a sérüléseknek, így évekig tökéletes állapotban maradnak. Ez egy olyan játék, amely nem csak egy gyermek számára lesz hasznos, hanem egész generációk számára.

MEGISMERNI AZ 5 FORMÁT - A szortírozó 5 formával rendelkezik: egy 5 pontos csillag, egy 4 pontos csillag, egy virág, egy szív és egy félkör alakú trapéz. Ezek A gyermek már korán megtanulja az alapvető formákat a játékon keresztül.

HALÁSZJÁTÉK - A kirakó első sora egy horgászkészség-fejlesztő játék, amely fejlesztheti a gyermek koncentrációs képességét és türelemre tanítja.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: fa, fém
Szín: többszínű
Méretek: 29,7 x 11,3 cm
Súly: 423 g
Súly csomagban: 484 g
TARTALOM:



Szortírozó
Hal
Horgászbot
A fa játékok tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. Tökéletes állapotban generációkon át szolgálhatnak. A fából készült szortírozó minden olyan gyermeknek tetszeni fog, aki szereti az ügyességi játékokat. Ez egy nagyszerű ajándékötlet, amely biztosan sok örömet fog okozni. A fából készült blokkos szortírozó fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas lesz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Alakzatválogató + horgász játék" című hirdetést látja. (fent)