Betöltés...

Hordozható, forgó éjszakai lámpa vetítésekkel, dalokkal és bluetooth-tal

Ár: 10.395 Ft

Ismerd meg ezt a csodálatos hordozható, forgatható éjszakai lámpát, számos praktikus funkcióval és gyönyörű vetítésekkel rendelkezik, ideális babáknak és gyerekeknek egyaránt!
Ez a lámpa lehetővé teszi, hogy gyermekszobájában gyönyörű vetítéseket hozzon létre az éjszaka sötétjében. Hat különböző modell és téma közül választhat, melyeket könnyen változtathat a gyermek igényei szerint. A lámpa burkolata levehető, így tisztítható is könnyű, és a burkolat felhelyezése a kiálló részek a lámpa belsejében maradnak, biztosítva a szórt és nyugtató fényt.
A lámpa modern és kompakt kialakítással rendelkezik, könnyen hordozható, így ideális utazáshoz vagy éjszakai kalandokhoz is. A forgás lassú és csendes, így nem zavarja meg a gyermek nyugalmát.
az lámpa Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így könnyen továbbíthatja a gyermek kedvenc dalait telefonjáról vagy táblagépéről az éjszakai fényre. A Bluetooth funkció rendkívül egyszerű: tartsa lenyomva a lejátszás gombot néhány másodpercig, majd csatlakoztassa a telefont vagy táblagépet a lámpához. Így a gyermek még inkább megnyugodhat és könnyebben elaludhat.
Figyelmeztetés: Ez a termék nem játék, de annál inkább egy praktikus és szórakoztató eszköz, amely segít a gyermeknek nyugodt és biztonságos álomba merülni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Hordozható, forgó éjszakai lámpa vetítésekkel, dalokkal és bluetooth-tal" című hirdetést látja. (fent)