Betöltés...

Baba kapucnis fürdőlepedő, nyuszi modell, szuper nedvszívó, puha és bolyhos, 120x70 cm, rózsaszín

Ár: 11.645 Ft

Description: Baba kapucnis fürdőlepedő, nyuszi modell

Kombinálja a hasznosságot és a varázst egy termékben rózsaszín kapucnis nyuszi nyuszi törölközőinkkel kislányoknak! Tökéletes a fürdés utáni pihentető pillanatokhoz, vagy a strandon vagy a medencében töltött napokhoz, ez a törölköző egy kis édességet és örömöt ad a kicsi napi rutinjához.

[Imádnivaló nyuszi design] Törülközőnk bájos nyuszi mintával díszített, fülekkel és aranyos pofa, amely örömet okoz a kicsiknek és mosolyt csal az arcukra. Minden részletet gondosan kidolgoztunk, hogy imádnivaló és magával ragadó megjelenést teremtsünk.

[Kényelem és elnyelés] Puha és nedvszívó anyagokból készült törölközőnk biztosítja a gyermek kényelmét és gyors száradását fürdés után vagy a tengerparton töltött nap után. A motorháztető melegen tartja a fejét, és extra súlyt ad neki

[Hasznos és sokoldalú] Törölközőnk nemcsak imádnivaló, hanem praktikus is. Használható otthon, fürdés után, valamint tengerparti vagy medencei nyaralás során. Könnyen hordozható, és bárhol használható, ahol a kicsinek kényelmes, nedvszívó törölközőre van szüksége.

[Gyerekbarát méretek] Törölközőnket kifejezetten a gyermekek méretéhez és igényeihez terveztük, így tökéletesen illeszkedik a kicsihez. Elég nagy ahhoz, hogy teljesen becsomagolja az aprót, de elég könnyű ahhoz, hogy önmagában kezelje.



Változtassa a higiénia és a pihenés pillanatait örömmel és bájjal teli pillanatokká rózsaszín kapucnis nyuszi törölközőinkkel kislányoknak. Adj gyermekednek kellemes és kényelmes élményt, és élvezz minden együtt töltött pillanatot!
Méret:: 120x70 cm.
Kor:: 1 év.
Kor:: 9 év.
Szín:: Rózsaszín.
Anyaga:: Pamut.
Szélesség:: 70 cm.
Hossza:: 120 cm.
Alapszín: Rózsaszín.
Terméktípus:: Törülköző.
Hogy:: Gyerekek.
Hogy:: Lányok.

Material:
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Baba kapucnis fürdőlepedő, nyuszi modell, szuper nedvszívó, puha és bolyhos, 120x70 cm, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)