Betöltés...

Puha utazó pelenkázó egység átalakítható pelenkázó szőnyeg és táska - szürke

Ár: 4.990 Ft

Puha utazó pelenkázó egység átalakítható pelenkázó szőnyeg és táska - szürke


Praktikus pelenkázó alátét, hogy bárhol kényelmesen pelenkázhassa gyermekét! Az utazó pelenkázó alátétnek köszönhetően nem kell többé azon aggódnia, hogyan tudja kényelmesen megoldani a pelenkázást séta vagy vezetés közben. Összehajtogatva a szőnyeg nagyon kis helyet foglal el, és a beépített klipsznek köszönhetően a kézitáskában elfér, vagy a babakocsi fogantyújára akasztható, így mindig Önnél lehet.


A pelenkázó alátét olyan anyagokból készült, amelyek biztonságosak a baba bőrére. A szőnyeg kihajtható, és szigetelést nyújt a hideg és kemény talaj ellen. Ezenkívül a beépített párna kényelmet biztosít a baba számára pelenkázás közben.


Praktikus zsebek, amelyekben minden lényeges dolog, például pelenkák, nedves törlőkendők vagy krémek elférnek, így a tartozékok mindig kéznél lesznek. A pelenkázó oldal vízálló anyagból készült, amely nem szívja magába a folyadékokat és a szagokat. Ez biztosítja a higiénikus pelenkacserét minden alkalommal.


A pelenkázóasztal könnyen tisztítható - ha koszos lesz, egyszerűen mossa le nedves törlőkendővel, majd törölje szárazra.


Modern kialakítás, amely bármilyen babakocsihoz illik, és magas szintű pelenkázási kényelmet biztosít Önnek és gyermekének egyaránt.



Anyag: poliészter


Méretek:



Összehajtogatott pelenkázóasztal: 34cm x 21cm x 1.5cm
Összecsukott pelenkázó egység: 60cm x 30cm
Oldalsó karok kibontva: 29cm x 19cm
Cipzáras zseb: 32cm x 17cm
Csomagolás: 37cm x 26cm x 2cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Puha utazó pelenkázó egység átalakítható pelenkázó szőnyeg és táska - szürke" című hirdetést látja. (fent)