Betöltés...

Úszó és sétáló rákocska

Ár: 3.090 Ft

Úszó és sétáló rákocskaKépzeld el, hogy minden este a gyermeked mosolyogva merül el a fürdővizben, ahol egy vidám és cuki úszó rák társaságában élvezheti a pancsolást.
Ez az úszó rák nem csupán egy egyszerű fürdőjáték, hanem egy olyan kis társ, amely örömet és mosolyt hoz a fürdőszobába.
Hadd mutassam be neked, miért lesz a cuki úszó rák a gyerekeid kedvenc fürdőpartnere!
Elbűvölő megjelenés:Az úszó rák külseje magával ragadóan édes és vidám.A gyerekek azonnal beleszeretnek a rák cuki mosolyába és színes megjelenésébe.
A fürdőzés ezzel a kedves kis rákkal valódi kaland lesz, és a gyermeked garantáltan alig várja majd a fürdést.
Ösztönző szórakozás:Az úszó rák azért lett tervezve, hogy ösztönözze a gyerekeket a fürdőzésre.Ahogy a kád alján úszkál és oldalaz, a gyermeked élvezni fogja a fürdést, miközben fejleszti a mozgását és koordinációját.
Kiváló minőség:A cuki úszó rák strapabíró és tartós anyagokból készült, így hosszú ideig szolgálja majd a gyermeked szórakozását.A minőségi anyagok biztonságosak és környezetbarátak, így nyugodt szívvel engedheted a gyermeked játszani vele.
Mérete és ajánlott kor:Az úszó rák mérete ideális a kis kézbe, és 3 éves kortól ajánlott.A gyermeked könnyen kezelheti, és a fürdőzés során is könnyedén szórakozhat vele.
Hozd be a fürdőszobába a vidámságot és a szórakozást a cuki úszó rákkal!Ezzel a kis társasággal minden fürdés igazi mókává válik, és a gyermeked imádni fogja.Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és rendeld meg most a cuki úszó rákot, hogy mosolyt csalj a gyermeked arcára minden fürdés alkalmával!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Úszó és sétáló rákocska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: