Betöltés...

Zenélő elemes körhinta, lovacskákkal, világító, forgó, 10,5 x 11,5 cm

Ár: 3.390 Ft

Zenélő elemes körhinta, lovacskákkal, világító, forgó, 10,5 x 11,5 cm, rózsaszínEz az érdekfelkeltő játék rengeteg funkcióval és több használati móddal rendelkezik, így hosszú ideig leköti a gyerekek figyelmét és garantáltan szórakoztatja őket.
A játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír, segítve a gyerekek motoros készségeinek és kreativitásának fejlődését.
Főbb jellemzők és előnyök:
Zenél, forog és mozog:
A játék közepébe épített körbeforgó rész zenél, amikor bekapcsolod, és ezzel vidám hangulatot teremt a gyerekek számára.
A körhinta forog és mozog, ami még több mókát és kalandot kínál számukra.
Villogó fények:A játék színesen villogó fényekkel van ellátva, ami még látványosabbá teszi a játékélményt és fokozza a gyerekek érdeklődését.
Hangerőszabályzó:A játék hangerőszabályzóval van ellátva, így könnyedén beállíthatod a megfelelő hangerejét a gyerekek igényeinek megfelelően.
Fülbarát dallamok és dobritmusok:A játék zenei hangokkal van felszerelve, amelyek fülbarát dallamokat és dobritmusokat produkálnak, ezáltal még szórakoztatóbbá teszik a játékot.
Strapabíró kivitel:A játék kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik és bátran használható a gyermekek által.
A játék körhinta ideális választás minden kisgyermek számára, akik imádják a zenét, a mozgást és a vidám színeket.Kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes játékélményt nyújt, és a gyerekek fantasztikus időt tölthetnek vele egyedül vagy akár barátaikkal játszva.
Ne habozz tovább! Szerezd be a játék körhintát, és ajándékozd meg a gyermekedet egy felejthetetlen játékélménnyel!Figyeld mosolyukat, amikor a játék zenél, villog és forog, és lásd, milyen boldogok lesznek tőle.Ezzel a szuper kis játékkal garantáltan nagyon jó szórakozásban lesznek, és órákon át szórakozhatnak vele!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Zenélő elemes körhinta, lovacskákkal, világító, forgó, 10,5 x 11,5 cm" című hirdetést látja. (fent)