Betöltés...

Interaktív járássegítő és asztal lámpák játék telefonnal 7589

Ár: 20.860 Ft

Az általunk bemutatott termék a sétáló, az oktatási panel és az asztal funkcióit egyesíti egyben. A babakocsi, amelyet minden 6 hónapos és annál idősebb kisgyermeknek ajánlunk, tökéletes asszisztens az önálló járás megtanulásához. A sétáló a legkisebb gyerekeket szem előtt tartva lett megtervezve, ami garantálja a biztonságos felépítését és biztonságos, minőségi anyagokból történő gyártását. Ha azt szeretné, hogy gyermeke a helyszínen játsszon, zárhatja a hátsó kerekeket, és öntsön vizet a tartályba, hogy stabil legyen.
A sétáló elején található oktatópanel levehető, így a kiságyban vagy mozgás közben játszhat anélkül, hogy a többi felszerelést használná. Mi van ezen az interaktív asztalon?
- színes billentyűkből álló, sokszínű zongora számos szolmizációs hang lejátszásához, amely segíti a tanulást
- három fogaskerék, amelyek mozgásba hozzák egymást
- színes geometriai formák és kereteik zsinóron, melyek összeilleszthetők, egymáshoz préselhetők
- A repülő léggömb a zene ritmusára világít.
- levehető telefon, amely külön játékként használható hang- és fényeffektusokkal
- és sok más funkció.
A bemutatott babakocsi az oktatópanellel kombinálva nemcsak járni tanítja a gyerekeket, hanem támogatja a kisgyermek nyelvi, érzékszervi és mozgásfejlődését, valamint formákat, számokat és betűket tanít.
Az interaktív hangtáblával ellátott oktatási sétáló nagyon egyszerűen használható és összeszerelhető. A játék nagyméretű, esztétikus dobozba van csomagolva, így ajándékba is alkalmas újdonsült szülőknek.
A sétáló elemeinek méretei:
- interaktív panel: 33 cm x 25 cm x 3,5 cm
- tolókar: 44 cm x 41 cm x 36 cm
- Sámli: magassága - 25 cm
Csomag méretei:
48 cm x 42 cm x 14 cm
A panel működtetéséhez három AA 1,5 V-os elem szükséges (nem tartozék), a telefonhoz pedig két AA 1,5 V-os elem szükséges (nem tartozék).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Interaktív járássegítő és asztal lámpák játék telefonnal 7589" című hirdetést látja. (fent)