Betöltés...

Fa építhető fejlesztő kisvonat – fotózási kellék mérföldkövekkel – 2in1 - szürke

Ár: 10.989 Ft

Aranyos húzható, fából készült kisvonat, egymásra illeszthető építőelemekkel. 2in1 - Mintája miatt fotózáshoz is ideális, hiszen számokat, kedves mintákat és nap/hét/hónap/év/születésnap/karácsony feliratokat ábrázol, melyeket kedvünk szerint variálhatunk, s a kicsi mellé helyezve kedves fotókat készíthetünk róla, megörökítve az alkalmat. Fa építhető kisvonat előnyei: Készségfejlesztő, fejleszti a mozgáskoordinációt, finommotorikát, kéz- és szem koordinációt, kreativitást. Számolással, színekkel és formákkal ismerkedhetnek a kis felfedezők. Ideális fotozási kellék

Aranyos húzható, fából készült kisvonat, egymásra illeszthető építőelemekkel. A kisvonat rózsaszín és szürke változatban érhető el, hogy kisfiúknak és kislányoknak is tökéletes választás legyen. 2in1 - Mintája miatt fotózáshoz is ideális, hiszen számokat, kedves mintákat és nap/hét/hónap/év/születésnap/karácsony feliratokat ábrázol, melyet kedvünk szerint variálhatunk s a kicsi mellé helyezve kedves fotókat készíthetünk róla megörökítve az alkalmat. Hasznos készségfejlesztő játék, fejleszti a mozgáskoordinációt, finommotorikát, kéz- és szem koordinációt, kreativitást, számolással, színekkel és formákkal ismerkedhetnek a kis felfedezők. Biztonságos ha a gyermek „megkóstolná”, környezetbarát, nem mérgező anyagokból készült. Mérete: a 3 kocsit, összesen 20 elemet összeépítve 40 cm hosszú, 10 cm magas kisvonatot kapunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Fa építhető fejlesztő kisvonat – fotózási kellék mérföldkövekkel – 2in1 - szürke" című hirdetést látja. (fent)