Betöltés...

Zopa tricikli - X Trike tolókarral Quartz Pink | Zopa

Ár: 65.989 Ft

Zopa tricikli - X Trike tolókarral Quartz Pink | Zopa

A tricikli a babakocsi szórakoztató alternatívája, és egyúttal híd a futóbiciklihez és a klasszikus kerékpárhoz. A vezetőrúd magasságának beállítási lehetőségével és a kormányzás kikapcsolásával teljes mértékben helyettesítheti a babakocsit, szórakoztatóbbá téve a sétákat. A gyermekek a levehető pedálokat vagy pedálként használhatják, és maguk vezethetik a triciklit, vagy pedig támasztékként a kisebb lábaknak. A párnázott ülés és háttámla kényelmesebb élményt garantál, a háttámla és az ülés pedig könnyen tisztítható, mivel ezek az alkatrészek levehetőek.

Biztonság
A biztonság az alfa és az omega a közlekedésben. Az X Trike modellben a biztonságot az 5 pontos biztonsági övek, az állítható rúd, a kerekeken lévő fék és az erős napsütés ellen védő tető garantálja.

Az X Trike egy tökéletesen kompakt tricikli, amelyet a legtöbb más háromkerekűhöz képest nagyon kompakt méretűre tudsz összecsukni, így mindenhová, minden útra magaddal viheted, mert a rugalmasság pontosan az, amire szükséged van, ha kevés a hely.

Akár 7-féleképp használható a levehető tolókarnak, karfának, tetőnek, háttámlának, a megfordítható ülésnek, és a lábtartóként használható pedáloknak köszönhetően

- Vezérlés egy vezetőrúddal
- Levehető pedálok, háttámla, vezetőrúd, tető
- Tolás előre és hátrafelé nézve
- Lábfék a hátsó kerekeken
- 20 kg terhelhetőség
- Levehető táska
- Táska az alkatrészek szállítására

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Zopa tricikli - X Trike tolókarral Quartz Pink | Zopa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: