Betöltés...

NiteBird LB4 Csillagos vetítő (Tuya)

Ár: 23.090 Ft

Hozzon létre egy különleges hangulatot otthonában. A projektor és a mellékelt filmek segítségével különböző effektusokat, például csillagos égboltot vetíthet ki. Ezenkívül a megjelenített vetítés 360° -kal elfordul, még jobb vizuális effektusok érdekében. Az alkalmazásokkal és a hangutasításokkal történő vezérlés kényelmet nyújt, és az ütemezés és az időzítő funkció beállítása lehetővé teszi az LB4 működésének testreszabását.




Ütemezze működését
A kivetítő ütemterv és időzítő funkcióval van felszerelve, így saját maga is megtervezheti munkáját. Például beállíthatja, hogy automatikusan kikapcsoljon, amikor gyermeke lefekszik, és ébredés után azonnal bekapcsolja.




4 film szerepel
A készlet jön 4 filmek különböző hatások, így biztos, hogy válassza ki a megfelelő az Ön számára. Ezenkívül megtervezheti saját hatásait az LB4 további személyre szabása érdekében.




Távirányító
A kivetítő bekapcsolásához vagy a fényerő beállításához már nem kell felkelnie a kanapéról. Most meg tudod csinálni az okostelefonról. Csatlakozzon egy Wi-Fi hálózathoz, és vezérelje a kivetítőt az alkalmazáson keresztül.




Vezérlés hanggal
A még kényelmesebb működés érdekében az LB4-et hangjával vezérelheti. A készülék az Amazon Alexa és a Google Home szolgáltatással működik, így egy egyszerű paranccsal például 75% -kal csökkentheti a projektor fényerejét.




Biztonság
A készüléket úgy tervezték, hogy teljesen biztonságos legyen a használata. A projektor szigorú tesztelésen esett át, beleértve a cseppvizsgálatokat, a hő- és hidegvizsgálatokat, és EMC interferenciát teszteltek.





Tartalmazza
vetítő
kábel és hálózati adapter
4 film
Felhasználói kézikönyv


Specifikáció


Márka Gosund
Modell LB4
Méretek 210 x 180 x 64 mm
Üzemi hőmérséklet - 10ºC - 40 º C
Operációs rendszer Android, iOS
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Kezdőlap
Üzemi feszültség 5V/1.5A
Teljesítmény 3W
Wi-Fi modul 7321T (802,11 b/g/n 2,4 G)
Interfész USB-C
Szín Fehér
Súly körülbelül 1 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "NiteBird LB4 Csillagos vetítő (Tuya)" című hirdetést látja. (fent)