Betöltés...

Evolution Earth Cabeau AirTNE Utazó nyakpárna - Kék

Ár: 11.390 Ft

Az AirTNE™ felfújható nyakpárna a kompakt megoldások legújabb innovációja azoknak az utazóknak, akik nem akarnak helyet vagy kényelmet feladni utazás közben. Az AirTNE új állítható állszíjjal, egy lélegzetű felfújó rendszerrel, mosógépben mosható anyaggal és egy praktikus utazótáskával érkezik, amely táskára vagy hátizsákra csíptethető.

A speciális AirTNE felfújható mag lehetővé teszi a párna könnyű felfújását vagy leeresztését a kívánt szilárdságra a tökéletes alátámasztás érdekében. Egyszerűen fújjon bele a légszelepbe a párna felfújásához, és nyomja meg a középső gombot a kompresszió beállításához. A felfújható utazópárna páratlan 360 fokos alátámasztást biztosít az állszíj technológiával, amely megakadályozza a fej előreesését és megállítja a "fej billegését". Az állszíj az Ön kényelméhez igazodik. A pántot áthúzhatja a csaton, vagy áthelyezheti a párnán, hogy az állát függőleges helyzetben tartsa.

A minimalista utazókat szem előtt tartva tervezték, az összehajtogatott és összecsomagolt párna hihetetlenül kompakt – körülbelül akkora, mint egy üdítősdoboz. Rögzíthető hátizsákhoz, aktatáskához, sporttáskához, így utazáskor értékes tárhelyet takaríthat meg.

Az Air TNE mosható párnahuzattal, valamint egy kényelmes utazótáskával rendelkezik, amely lehetővé teszi a párna összenyomódását az utazáshoz, amikor nem használja.

Chin Technology: Teljesen testreszabható és szabadalmaztatott illeszkedés állszíjjal, amely segít megelőzni a billegést. Ez a 360 fokos támaszték maximális kényelmet és támogatást nyújt a fejnek. Húzza át a pántot a csaton a szoros illeszkedés érdekében, vagy fűzze át a hevedert a párnán a lazább illeszkedés érdekében.

Egy lélegzetű felfújt mag: Könnyen felfújható vagy leereszthető a kívánt szilárdságig a tökéletes támogatás érdekében.

Kompakt és hordozható: Kompakt párna, amely egy üdítősdoboz méretűre összehajtható egy kényelmes tasakban, amelyet hátizsákhoz vagy utazótáskához rögzíthet, így értékes tárhelyet takaríthat meg.

Ergonomikus kialakítás: A többi utazási nyakpárnától eltérően a TNE Air Pillow állítható állpánttal, megemelt oldalpárnákkal és vékony, lapított háttámlával rendelkezik, amely bármilyen helyzetben átöleli a fejét és a nyakát a 360 fokos kényelem érdekében.

Mosható felület: Nem kell aggódnia a nem kívánt szagok vagy a piszkos mikrobák miatt, az Air TNE kivehető külseje megkönnyíti a mosást – mindig friss párna a következő utazáshoz!

Hőmérsékletszabályozás: Az állítható nyitott nyakkialakítás lehetővé teszi a testreszabott illeszkedést, de az optimális hőáramlást is azáltal, hogy nyitva tartja a nyak elejét, lehetővé téve a testhőmérséklet személyes szabályozását és az állandó légáramlást, hogy kellemes hőmérsékletet biztosítson útközben.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Evolution Earth Cabeau AirTNE Utazó nyakpárna - Kék" című hirdetést látja. (fent)