Betöltés...

Evolution Earth Cabeau Earth Utazó nyakpárna - Kék

Ár: 15.670 Ft

Bemutatkozik az Evolution Earth: a Cabeau első fenntartható nyakpárnája. Az Evolution Earth vajpuha, környezetbarát RPET anyagból készült, amely újrahasznosított műanyagból, újrahasznosítható Grey DNA memóriahabból készült, és tartalmazza a 360 fokos fejtámasztunkat egy új, szabadalmaztatott állszíjjal.

Állszíj-technológia: Teljesen testreszabható illeszkedés az új szabadalmaztatott állszíjjal, amely segít megelőzni a "fej bólogatását". Az antigravitációs állszíj emellett a fejet és a szájat is zárva tartja utazás közben a maximális kényelem és támogatás érdekében. Az állítható, nyitott nyakkialakítás lehetővé teszi a testreszabott illeszkedést, de az optimális hőátadást is a nyak elülső részének nyitva tartásával, ami figyelembe veszi a testhőmérséklet szabályozását és az állandó légáramlást.

Környezetbarát szövet:Az Evolution Earth párna huzata RPET anyagból készült, újrahasznosított műanyagból, de soha nem gondolnád, milyen puha érzés. Az Evolution Earth olyan, mintha egy felhőt tekernél a nyakad köré – ez a leginkább támogató párna a piacon!

Ergonomikus memóriahabos kialakítás: A többi utazási nyakpárnától eltérően a memóriahabos párnánk állítható állpánttal, megemelt oldaltámlával és vékony, lapított háttámlával rendelkezik, amely bármilyen helyzetben rögzíti a fejét és a nyakát, így 360 fokos kényelmet biztosít.

Mosható huzat: Nem kell aggódnia a nemkívánatos szagok vagy a piszkos mikrobák miatt, az Evolution Earth utazópárna levehető huzata megkönnyíti a mosást – a következő utazáshoz mindig frissen.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Evolution Earth Cabeau Earth Utazó nyakpárna - Kék" című hirdetést látja. (fent)