Betöltés...

La Millou Rossie tavaszi-nyári bambusz takaró vékony töltettel "M" 80x100

Ár: 29.990 Ft

Bambusz takaró vékony töltettel, amit a melegebb tavaszi és nyári napokra ajánlunk.

Ultra könnyű, puha bambusz takaró, ami a gyermeked álmát még szebbé teszi. A takarót játékos bojtok teszik még szebbé. M-es méretben, babáknak és kisgyermekeknek. Garantáljuk, hogy amint ráhajtod a fejed, te is akarsz majd egyet!


A könnyű, antiallergén töltet a bambusszal kombinálva a legjobb választás a meleg tavaszi és nyári napokra. Találsz hozzá illő párnát is kínálatunkban. Ha te is szereted a bambusz anyagot, akkor ezt a takarót imádni fogjátok gyermekeddel. Tudtad, hogy a bambusz anyag képes 2 fokkal hűvösebb érzetet kelteni? Ez egy forró napon rengeteget segít a jó alvásban. Hűvösebb időben használhatjátok lepedőként, hiszen számos értékes tulajdonsága hozzásegíti a babádat a hosszú, nyugodt álomhoz.


A bambusz anyag tulajdonságai:



antiallergén, antibakteriális és gombaellenes


mentes a növényvédő szerektől és egyéb szennyezőanyagoktól


kiválóan felszívja a vizet és az izzadságot


öntisztuló


semlegesíti a kellemetlen szagokat



Mi a 100 %-ban tiszta ágyneműben hiszünk, ezért nálunk minden takaró egybe van varrva a töltettel. Így ki tudod mosni az egész ágyneműt a mosógépben anélkül, hogy az veszítene a minőségéből vagy a formájából. Különösen fontos ez az allergiára hajlamos gyermekeknél. 


Ha igazán egyedi és stílusos ajándékot keresel babaváró bulira, babalátogatóba vagy születésnapra, akkor válaszd a La Millou bambusz takarót!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "La Millou Rossie tavaszi-nyári bambusz takaró vékony töltettel "M" 80x100" című hirdetést látja. (fent)