Betöltés...

Walker Oktatási babakocsi asztal 2 az 1-ben interaktív panel kék 17383

Ár: 16.450 Ft

Oktatási Push Walker, 2 az 1-ben asztal, interaktív panel, kék 
 
Az Oktatóasztal, Pusher átfogó szórakozást és oktatást kínál, amely számos szinten támogatja a gyermek fejlődését, a kognitív és motorostól a zenei és érzékszerviig.
 A játék lábbal és anélkül is használható asztalként, így a szülőknek lehetőségük nyílik a gyermek preferenciáihoz, igényeihez és helyéhez igazítani.
 A panel három különböző geometriai alakzatú válogatóval van felszerelve, amelyeket megfelelően kell a furatokhoz igazítani. Ez lehetővé teszi a gyermekben, hogy kifejlessze a formák társításának és a logikus gondolkodás képességét.
 A négykerekű abakuszt és a hármas sebességfokozatot a számolás elsajátítására és a mechanikai elvek felfedezésére használják, miközben serkentik a kézi készségek fejlődését.
Az asztalra szerelt csörgő további érzékszervi stimulációt biztosít, és aktív felfedezésre ösztönzi a gyermeket.
A fő interaktív elem egy rák, amely játszik és világít, szórakoztatást és érzékszervi stimulációt biztosít a gyermek számára. A rák hasán egy DO RE MI FA SO zongora található, és a készletben négy tengeri állat is található, amelyek vidám dallamokat játszanak, ami fejleszti a gyermek zenei és hallási érzékét.
 
A tolóhoz rögzített panel interaktív felületet kínál a járás megtanulásához. A babakocsi felszerelésének köszönhetően a gyermek stabilan meg tudja tartani magát és mozogni, megtanulja az egyensúlyt és a koordinációt.
A gyermek járástanulás közben vidám dallamokat hallgat, ami kellemesebbé és motiválóbbá teszi a folyamatot.
A panel tolóra történő felszerelése után a panel interaktív tömítéssel van felszerelve, hálóval.
 A gyermek úgy tud játszani, hogy három labdát (sárga, zöld és piros) dob a fóka hálójába, ami fejleszti a pontosságot és a szem-kéz koordinációs készségeket.
A tolókerekek rögzíthetők, hogy a baba stabilan és biztonságban legyen játék közben, így a szülők magabiztosabbak.
A 2 az 1-ben "Oktatóasztal és toló" játék átfogó szórakozást és oktatást kínál, számos szinten támogatja a gyermek fejlődését, a kognitív és motoros, zenei és érzékszervi szinten.
 
Asztal méretei:
24 cm x 30 cm x 33 cm (lábakon)
30 cm x 33 cm x 4 cm (lábak nélkül)
 
A tolókar méretei:
55cm x 41cm x 44cm 
 
A csomag mérete:
68cm x 39cm x 11cm 
 
 A Krab három 1,5 V-os AAA elemmel működik , amelyeket a készlet nem tartalmaz.
 
 

 CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . 12 hónaposnál idősebb  gyermekek számára készült  .


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Walker Oktatási babakocsi asztal 2 az 1-ben interaktív panel kék 17383" című hirdetést látja. (fent)