Betöltés...

Arenti AInanny 2K UHD bébiőr Forgatható és dönthető videó 5 hüvelykes LCD képernyővel

Ár: 63.630 Ft

Az Arenti AInanny Baby Monitor nagyszerű választás a baba megfigyelésére. Kiváló minőségű 2K Ultra HD videokamerájával és nagyvonalú 5 hüvelykes LCD-képernyőjével ez a bébiőr valós időben tiszta videót és hangot biztosít.


Automatikus követés 355°-os forgási sugárral és 60°-os döntéssel és nagyítással.Tartsa megfigyelés alatt babája minden mozdulatát az AInanny intelligens nyomkövető funkciójával. A monitor lencséje automatikusan elfordul, hogy nyomon kövesse minden mozdulatát, így nem marad le egyetlen fontos mozdulatról sem.





 

Többeszközös kapcsolat

Modern szülőként több feladatot is el lehet látni. Az AInanny megérti az Ön igényeit. Maradjon kapcsolatban gyermeke tevékenységeivel különböző eszközökön keresztül, bárhonnan.








 




Intelligens sírás- és zajérzékelés

Különböztesse meg a baba sírását. egyéb zajok az AInanny sírásérzékelő technológiájával. A riasztások azonnal értesítik, ha gyermeke terhes. Megköveteli a figyelmét, hogy mindig ott legyél mellette, amikor szüksége van rád.










Hőmérséklet és páratartalom érzékelő

A csecsemők nagyon érzékenyen reagálnak a hőmérséklet és a páratartalom ingadozására. Az AInanny hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel van felszerelve, így figyelemmel kísérheti a baba környezetét. bármikor.








 




Színes éjszakai fény és 14 dal elaludni

Hozzon létre nyugodt és békés környezetet a baba számára. az AInanny-ba integrált éjszakai fény segítségével. Válassz a képernyőn megjelenő számos élénk szín közül, hogy feldobd a baba környezetét. Nincs közel a tűzhöz. Az AInanny 14 alvó dalból álló gyűjteményt is kínál, amelyek segítenek a kicsinek. Pihenjen és aludjon békésen.






 

2K UHD éjszakai nézet

Legyen valós idejű tájékozott a baba tevékenységeiről. éjszaka, köszönhetően az AInanny fejlett 2K UHD éjjellátójának. Ne hagyja ki a baba mozgásának egyetlen részletét sem, mivel ez a funkció tiszta és teljes képet nyújt a szobában lévő összes zajról és mozgásról.









 


Intelligens mozgásérzékelés

Az AInanny intelligens mozgásérzékelő funkciója automatikusan felismeri és rögzíti a baba minden mozdulatát. Ez a funkció különösen hasznos éjszaka, mivel biztosítja a baba biztonságát anélkül, hogy alvás közben zavarná.







A veszélyes területek kiválasztásaA babák természetüknél fogva kíváncsiak és szeretik felfedezni a környezetüket. Az AInanny segítségével határokat állíthat be a veszélyes zónák meghatározásával. Ha gyermeke megpróbál belépni egy tiltott területre, azonnal értesítést kap, biztosítva biztonságát és megnyugtatva Önt.





Hosszú akkumulátor-élettartam

A képernyőbe integrált 3000 mAh-s akkumulátor akár 10 órányi folyamatos videoátvitelt ígér. Tiszta audio módban, amely energiát takarít meg, az akkumulátor lenyűgözően 4 és 6 nap között tart.









 

SD-kártya és felhőtároló

A baba kamera legfeljebb 256 GB kapacitású SD-kártyákat támogat, míg a képernyő legfeljebb 128 GB kapacitású SD-kártyákat támogat. Ezenkívül az AInanny lehetőséget kínál videofelvételek mentésére egy felhőalapú tárolási szolgáltatásba.






 

Az Ön adatainak védelme prioritást élvez.

Kameránk biztonságos titkosítási protokollal van felszerelve, amely megbízható AES-128 algoritmust használ. Ez biztosítja, hogy minden adat, beleértve az eseményértesítéseket, a vezérlésvezérlőket, az élő nézetű adatfolyamot és a felhőalapú tárolást, titkosítva legyen a maximális biztonság érdekében.





Biztonsági kamera specifikációk


Videó felbontás: UHD 2K 3 MP (2304x1296)
Vezeték nélküli kapcsolat: 2,4 GHz
Szögbeállítás: Döntés: -15°-45°; Elfordítás: 0-355°
Támogatott mobil operációs rendszerek: iOS 9 vagy újabb, Android 5 vagy újabb
Működési hőmérséklet: 0–40 °C
Tárolás: SD kártya (max 256 GB), felhő tárolás
Méretek (mm): 72x70x156
Súly: 229 g
 Monitor specifikációk


Videó felbontás: 720P HD (1280x720)
Kijelzo méret: 5 hüvelykes LCD
Kétirányú kommunikáció: Kétirányú hang
Akkumulátor kapacitása: 3000 mAh
Működési áram: 310 mA
Készenléti áram: 180 mA
Üzemi hőmérséklet és páratartalom: 0-40 °C, 90% alatti páratartalom, változatlan halmazállapot
Tárolás: Maximum 128 GB SD kártya
Méretek (mm): 157x45x81
Súly: 180 g




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Arenti AInanny 2K UHD bébiőr Forgatható és dönthető videó 5 hüvelykes LCD képernyővel" című hirdetést látja. (fent)