Betöltés...

My Memi Krémszínű Bambusz mosdókesztyű

Ár: 4.990 Ft












A baba mosdókesztyű már az első napoktól nagy segítség abban, hogy a lehető legóvatosabban fürdesd meg gyermeked, hiszen az újszülöttek bőre nagyon érzékeny. A baba fürdető kesztyű bambusz frottír anyagból készül, mely rendkívül puha és kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik. 


Gyermeked biztosan imádni fogja, ha ezzel a kis mosdató kesztyűvel simogatod fürdetés közben. Az univerzális méretű mosdatókesztyű kivágott ujj résszel megkönnyíti a fürdetést az anya és a csecsemő számára.


Az első hetekben amíg nem esik le a köldökcsonk, mindenképp használj mosdató kesztyűt, ezzel elkerülheted, hogy víz érje a köldököt.


A bambusz frottír a legjobb választás gyermeked számára:



antiallergén
antibakteriális
a gombáknak esélyük sincs megtelepedni benne
nem szívja magába a kellemetlen szagokat
60%-kal több nedvességet képes magába szívni mint a pamut, és rendkívül gyorsan szárad
káros anyag mentes 


Ez a hímzett bambusz fürdetőkesztyű nemcsak cuki, de teljesen biztonságos is gyermeked számára. Bevizsgált termék: ÖKO-Tex Standard 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy kisbabák és gyermekek számára nem rejt veszélyt, és biztonságosan használható. A felhasznált anyagok prémium minőségűek, és nem tartalmaznak sem emberre, sem a környezetre káros anyagokat.


Ajándéknak is telitalálat babaváró buliba vagy babalátogatóba, hiszen baba mosdókesztyűből mindig több kell, így ha esetleg már beszerzett egyet az anyuka, akkor is örülni fog neki!












Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "My Memi Krémszínű Bambusz mosdókesztyű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: