Betöltés...

My Memi Púder rózsaszín bambusz babatörölköző

Ár: 21.990 Ft









Kiváló minőségű vastag és bolyhos bambusz frottírból készült babatörölköző. Fürdetés után, amikor kiemeled gyermeked a kádból, le kell itatni a nedvességet a babáról. Azonban különösen a legkisebbek bőrét nem szabad dörzsölni még, csak gyengéden érinteni. Ezért ennél a kifogó törölközőnél a bambusz anyagot választottuk, amely az egyik legpuhább anyag, kiváló nedvszívó képességekkel rendelkezik. 


A törölköző kapucniján bájos nyuszifülek és hímzés található, hátul pedig egy praktikus nyakpánt, amely megkönnyíti a napi fürdetést. A fürdőlepedő kifogó is egyben: vedd a nyakadba a kapucnis törölközőt, így a kisbabádat a vízből kiemelve rögtön magadhoz ölelheted, megadva neki a biztonság és közelség érzését.


Használjátok ezt a vidám nyuszis babatörölközőt az esti fürdetésnél, hogy önfeledt mókává váljon az esti rutin. Ne felejtsétek otthon, ha babaúszásra, strandolni vagy wellnessezni indultok, mert egy ilyen pihe-puha kapucnis fürdőlepedőnek a medencénél vagy a vízparton is hasznát veszitek, hiszen pillanatok alatt felitatja a vizet gyermeked bőréről, és hipp-hopp felmelegíti a vízben lehűlt testét.


A kapucnis babatörölköző nagy méretű, ezért csecsemőkortól 3 éves korig használható.


A bambusz frottír a legjobb választás gyermeked számára:



antiallergén
antibakteriális
a gombáknak esélyük sincs megtelepedni benne
nem szívja magába a kellemetlen szagokat
hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik
elnyeli a káros UV sugárzást
60%-kal több nedvességet képes magába szívni mint a pamut, és rendkívül gyorsan szárad
káros anyag mentes 


Ez a nyuszis bambusz törölköző nemcsak übercuki, de teljesen biztonságos is gyermeked számára. Bevizsgált termék: ÖKO-Tex Standard 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja, hogy kisbabák és gyermekek számára nem rejt veszélyt, és biztonságosan használható. A felhasznált anyagok prémium minőségűek, és nem tartalmaznak sem emberre, sem a környezetre káros anyagokat.


Ajándéknak is telitalálat babaváró buliba vagy babalátogatóba, hiszen baba törülközőből mindig több kell, így ha esetleg már beszerzett egyet az anyuka, akkor is örülni fog neki!















Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "My Memi Púder rózsaszín bambusz babatörölköző" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: