Betöltés...

Recaro Monza CFX Isofix gyerekülés Melbourne Black +AJÁNDÉK 40.000FT Élmény

Ár: 99.890 Ft

Recaro Monza Compact FX gyermekülés +AJÁNDÉK 40.000FT Élmény

A Recaro jövőbe mutató technológiája, magas komfortot és optimális biztonságot ad mindezt a Recaro-tól megszokott sportos külsőbe csomagolva. A RECARO Monza CFX Isofix gyerekülés tökéletes védelmet kínál a gyermekének az energia elnyelő elemeknek köszönhetően. A Monza CFX beépített intelligens fogantyúval összecsukható. Súlya mindössze 6 kg. A Monza CFX gyerekülés lehajtható háttámlával rendelkezik. Ha az ülést az autón kívülre vagy a csomagtartóban szállítják, a háttámla laposan lehajtható az ülés felületére, ami nagyon kevés helyet foglal el. Az ülés három és fél éves kisgyermektől tizenkét évesig használható. A fejtámla együtt nő a gyermekkel, a vállszárnyak pedig elegendő helyet biztosítanak. A Monza Compact FX vállszárnyai mozgathatóak, hogy elegendő helyet biztosítsanak a növekvő gyermeknek a biztonság veszélyeztetése nélkül. Ez azt jelenti, hogy a belső tér automatikusan kitágul és alkalmazkodik a gyermek testméretéhez. A Monza CFX-en az ülés rendkívül tágas és puha, különleges profillal rendelkezik, ami jelentősen befolyásolja a gyermek kényelmét. A megemelt kartámaszok kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy az autós öv megfelelően illeszkedjen az ölben, jelentősen javítva a biztonságot és gyermeke általános kényelmét. Ezenkívül ezek a karfák alapvető stabilitást biztosítanak gyermeke csípőjének az ülésen belül, és további védelmet nyújtanak oldalsó ütközések esetén. Még biztonságosabb rögzítés az ülésbe integrált Isofix csatlakozóknak köszönhetően, amelyek rácsatlakoztathatóak a gépjármű Isofix pontjaira. Így egy oldalütközésnél a gyermeket kevesebb erőhatás éri, mert a Recaro autósülés nem mozdul el.

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)
A levehető védők gyorsan és egyszerűen rögzíthetők a gyermekülésre. Oldalsó ütközés esetén az energiaelnyelők csökkentik a gyermekre ható erőt, és maximális védelmet nyújtanak. A védőket mindig az ajtó oldalára kell felszerelni.


Gyerekülés kb. 3,5 - 12 éves korig használható
Használható a gyermek 100 - 150 cm magassága között
Legmodernebb európai szabvány szerint tesztelve
Rögzítése: Isofix rögzítéssel az autóba
Gyermek bekötése: az autó 3 pontos biztonsági övét a gyermek előtt elvezetve
Felveszi az autó háttámlájának dőlésszögét
Könnyedén állítható a fejtámla magassága
ASP rendszernek köszönhetően kiváló oldalütközés-elleni védelmet nyújt
Nyugodt üléspozíció az állítható ülésszögnek köszönhetően
Kitűnő nyak- és vállvédelem
Kényelmes karfa
UN R129/03 (i-Size)
Szín: Melbourne Black (fekete)


Jó ez a gyermekülés az én autómba?
Az alábbi linkre kattintva le tudja ellenőrizni (angolul), hogy az Ön autójába megfelelő Recaro gyermekülést választott: Recaro gyermekülés kereső


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Kenguru / Babahordozó
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Recaro Monza CFX Isofix gyerekülés Melbourne Black +AJÁNDÉK 40.000FT Élmény" című hirdetést látja. (fent)