Betöltés...

Lionelo Lora hordozható leesésgátló - Grey stone (105x43x46 cm)

Ár: 20.989 Ft

Lionelo Lora hordozható leesésgátló:Összecsukható rendszer a könnyű tárolás és szállítás érdekébenKönnyű, intuitív beszerelés a matrac alá anélkülSecureBelts a megbízható rögzítésértStandSafe zár a spontán összezáródás ELLENBiztonságos, stabil váz, lekerekített élekkelTovábbi puha védelem a szerkezet felső részénél, hogy megúvja a gyermeket, ha az élének dőlneLehetőség van a kárpit eltávolítására, kézi mosásáraMosógépben NEM moshatóKönnyű kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy minden utazás során magával vigye a leesésgátlótSzállítótáskával A matrac minimális magassága: 12 cmA matrac maximális magassága: 25 cmA matrac minimális szélessége: 100 cmA matrax maximális szélessége: 180 cm18 hónapos kortól180 fokos nyithatóság

A Lionelóban ismerjük az együttalvás előnyeit – vagyis a kisgyermekkel való alvást. Azt is tudjuk, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy gyermekével kényelmesen, de mindenekelőtt biztonságosan pihenjen. A Lionelo Lora Grey Stone biztonsági korlátok olyan kiegészítők, amelyeket könnyű, de stabil felépítésüknek köszönhetően bárhová magaddal vihetsz.A baba biztonsága az első és legfontosabb Habvédelem - a korlátok felső része puha habvédelemmel rendelkezik. Lekerekített élek – ügyeljen arra, hogy még akkor se sértse meg magát, ha a gyerkőc elkezd felkelni. Kettős reteszelő mechanizmus – kiküszöböli a sorompók véletlen nyitásának lehetőségét! StandSafe zár – nem kell attól tartanod, hogy a szerkezet magától összedől. A Lionelo Lora Grey Stone biztonsági korlát felszerelése néhány másodpercet vesz igénybe a kényelmes SecureBelt hevedereknek köszönhetően. Nem zavarja a bútorokat – felejtse el a fúrást és az ágy egyéb módosításait. Összecsukható kialakítás – a sorompók könnyen elférnek az autóban. Utazótáska mellékelve – kényelmes utazótáskába csomagolhatja a terméket. Kárpitos mosás - Koszosodás esetén a kárpit könnyen eltávolítható és kézzel mosható.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Lionelo Lora hordozható leesésgátló - Grey stone (105x43x46 cm)" című hirdetést látja. (fent)