Betöltés...

Baby Gold Pelenkacsomag 12-25kg Junior 5 (152db)

Ár: 9.990 Ft

A Baby Gold nadrágpelenkák a mai modern trendnek megfelelően a következő elemekkel vannak ellátva:
- Ultra puha belső réteg mely egyben légáteresztő tulajdonsággal is rendelkezik, hogy a baba bőre szabadon lélegezzen és ezáltal a minimálisra csökkenjen az irritáció vagy a kipirosodás lehetősége.
- Nedvességelvezető-csatornák, melyek a nedvességet igyekeznek a pelenka belseje felé terelni ezáltal is megnövelve a nedvszívó képességet.
- ADL ultramag/szuperabszorbens, mely az új technológiának megfelelően már nem granulátum formájában van jelen a pelenka belsejiben ( SAP – Szuperabszorbens = nedvesség hatására egy zselészerű anyaggá alakuló polimer ) hanem por állagban, ezzel is megnövelve a pelenka nedvszívási felületét.
- Combgumi/kicsorgást megakadályozó védőgát, mely amint a neve is mutatja arra szolgál, hogy a nedvesség ne tudjon kiszivárogni a baba lábai körül.
- Légáteresztő felső réteg, amely mikro perforációi segítségével megengedi, hogy a baba bőre szabadon lélegezzen, viszont megakadályozza, hogy a nedvesség átáztassa a pelenka külső részét.
- Rugalmas derékrész, mely egy teljesen új elem a versenytársakhoz képest, ami arra szolgál, hogy a pelenka derékrésze ne távolodjon el a baba hátától ezzel is elősegítve a tökéletes illeszkedést, valamint megakadályozza a nedvesség kiszivárgását amikor a gyermek az oldalán vagy a hátán fekszik.
- Végezetül a tökéletes illeszkedést elősegítő elengedhetetlen eleme a pelenkának a tépőzár, amely többszöri nyitást, zárást is eltűr még akkor is ha véletlenül kerül rá a baba púderéből vagy a popsikrémből.

Jellemzői:
- Dermatológiailag tesztelt
- 0 % Latex - A pelenkák nem tartalmaznak latexet, amely irritációt okozhat az erre az anyagra érzékeny csecsemőknél.
- 0 % Parfüm - A Baby Gold pelenkákat nem illatosították szintetikus illatokkal.
- Krémmentes
- Kiszerelése: 4 x 38 db


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Baby Gold Pelenkacsomag 12-25kg Junior 5 (152db)" című hirdetést látja. (fent)