Betöltés...

Smart Otoscope, fültisztító, 5MP Full HD kamera és LED fény, Wi-fi, tartozékokkal, töltőkészlettel, IP67 vízálló, Fekete

Ár: 24.128 Ft

Smart Otoszkóp kamerával és Wi-Fi-vel

A készülék célja, hogy megtisztítsa a fül belsejét a szennyeződésektől, miközben megakadályozza a mitesszerek, pattanások vagy egyéb orvosi komplikációk megjelenését.

A készülék 5 MP Full HD kamerával és LED-es lámpával van felszerelve, mindkettő egyszerre működik használat közben, a Wi-Fi hálózat pedig továbbítja a telefonra a folyamat valós idejű képét, és segíti a felhasználót abban, hogy a lehető leghatékonyabban és legpontosabban fejezze be a fültisztítási folyamatot.

A 6 cserélhető fej a nehezen hozzáférhető fülnyílásokhoz van rendelve és testre szabva, így a felhasználó a fülszerkezettől függetlenül gond nélkül használhatja.

Mivel az IP67 szabvány szerinti vízálló, a készüléket nem fenyegeti a meghibásodás veszélye, még akkor sem, ha a fül belsejében nedves a környezet.

Az otoszkópot mindazoknak az embereknek ajánljuk, akik teljes és biztonságos személyes és családi higiéniát szeretnének, amely nem okoz karcolásokat, nyomokat, fájdalmat stb. még használat után sem.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Smart Otoscope, fültisztító, 5MP Full HD kamera és LED fény, Wi-fi, tartozékokkal, töltőkészlettel, IP67 vízálló, Fekete" című hirdetést látja. (fent)