Betöltés...

Robots Multifunkcionális Szoptató és terhes párna

Ár: 32.412 Ft

A multifunkcionális babapárna bőséges méretének, az emberi test körvonalait tökéletesen utánzó ergonomikus formájának és minőségi töltetének köszönhetően optimális támogatást nyújt a hasnak, a hátnak, a fejnek, a nyaknak, a vállaknak és a lábaknak.
A többféle használati és pozicionálási módnak köszönhetően ideális a kisgyermekkel való korai szoptatáshoz, kiküszöbölve a has, a kéz és a hát izmainak megterhelését.
Az orvosok azt javasolják, hogy a terhesség alatt az alvási pozíció a bal oldalon és behajlított térdekkel legyen, ez biztosítja a magzat optimális oxigénellátását. A párna további támogatást nyújt ennek a pozíciónak az elfogadásához, mivel a párna jobb karja hátulról stopperként elhelyezhető, ami megakadályozza, hogy alvás közben a jobb oldalra forduljon.
A párnát arra is használhatja, hogy felegyenesedve üljön az ágyban, hogy olvasson, nézze kedvenc tévéműsorát vagy dolgozzon a laptopján.
A babapárna a baba életének első hónapjaiban forgásgátlóként használható, 7-8 hónapos kortól pedig támasztékként, amikor elkezdi a babát az aljára tenni.
Előnyök:
Ergonomikus párna - támogatja a fejet, a nyakat, a gerincet, a hasat, a hátat, a csípőt és a lábakat.
Teljes testtámasztást biztosít
Mivel 2 karja tökéletesen alátámasztja Önt, nincs szükség a párna helyzetének megváltoztatására alvás közben.
Levehető, mosható párnahuzat
Cipzáras záródás;
Hazugságok
A párna méretei zsákba csomagolva: (HxNyxM) 58x33x50 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Robots Multifunkcionális Szoptató és terhes párna" című hirdetést látja. (fent)