Betöltés...

Rezgő-zenélő baba pihenőszék / baby hintaszék - kék

Ár: 39.190 Ft

Rezgő-zenélő baba pihenőszék / baby hintaszék - kékKeresed az ideális pihenőszéked gyermekednek? Neked és babádnak is felüdülés lesz ez a különleges, puha szék!



Kellemes vibrációs funkciójának köszönhetően gyorsan megnyugtatja a nyűgösködő kicsiket, de ha ez nem lenne elég hatásos, természetesen hintáztathatod is.A hárompontos biztonsági övvel ellátott párnázott pihenőszék kényelmes és biztonságos kuckót nyújt, és tökéletesen alakítható a csecsemőkortól egészen 18 kg-os súlyig. A leszerelhető játékíven logó három darab játék közül az egyik kellemes hangon zenél, ami megnyugtatja a babákat, és lefoglalja őket.
Használható ringatószékként, nagyobbak számára hintaszékként, de kihajtható támasztékainak köszönhetően etetőszéknek, és alváshoz is tökéletes.


A készlet erejéig kék és rózsaszín kivitelben választható!
Tulajdonságok:Pihenőszék gyermekeknekRezgő és zenélő funkcióvalIdeális csecsemőkortól 18 kg-os súlyigÁllítható a háttámla dőlésszöge (állított vagy fektetett)Levehető játékív 2 db játékkalRózsaszín kivitelMérete: 75x42x67 cmHintáztatható / kitámaszthatóHárompontos biztonsági övvelA huzat anyaga: poliészter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Rezgő-zenélő baba pihenőszék / baby hintaszék - kék" című hirdetést látja. (fent)