Betöltés...

Nuvita cumisüveg szett + Mimic cumisüveg mosó kefe - Green - 10051

Ár: 15.990 Ft

A Nuvita megalkotta a cumisüveget, amely természetes módon segíti, hogy babádat szoptathasd és cumisüvegből is etethesd. A cumisüveg segítségével elkerülheted a cumizavar kialakulását, hiszen olyan természetesen módon etetheted belőle a babádat, mintha szoptatnád.

A csomag tartalma: 2 db 150 ml-es anti colic cumisüveg 0+ etetőcumival 1 db 250 ml-es anti colic cumisüveg 3+ etetőcumival 1 db 330 ml-es antic colic cumisüveg 4+ etetőcumival 1 db cumisüvegmosó kefe Cumisüvegek jellemzői: A speciális etetőcumi alakja, rugalmassága, mozgása és fizikai érzete tökéletesen leutánozza az anyai mellet. Nagy ajaktartó felület, amely a mell formáját és melegségét utánozza. Bőr-bőr kontaktus érzetet kelt, hiszen a cumi felülete nagyon hasonlít az anyai mell bőrfelületére. Kólikacsökkentő (anti-colic) rendszer: a speciális szelep megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen, így nagymértékben csökkenti a kólika és hasfájás kialakulását. Lapos és hosszabb cumi rész a nyelv természetes perisztaltikus mozgásának megkönnyítése érdekében 360°-ban hajlítható, rugalmas szívófej Ergonómikus kialakítás - könnyen megfogható Könnyű kinyitás egyetlen ujjal

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Nuvita cumisüveg szett + Mimic cumisüveg mosó kefe - Green - 10051" című hirdetést látja. (fent)