Betöltés...

Kunert IVENTO Pink 2in1 multifunkciós babakocsi

Ár: 278.869 Ft



Kunert IVENTO 2in1 multifunkciós babakocsi készlet tartalma:



Strapabíró fekete váz nagy bevásárlókosárral

Mózeskosár lábzsákkal

Sport rész lábzsákkal

Pelenkázó táska / hátizsák

Szúnyogháló

Esővédő

Pohártartó

Pelenkázó alátét

Csuklópánt

Termosz



Kunert IVENTO 2in1 multifunkciós babakocsi készlet tartalma: Strapabíró fekete váz nagy bevásárlókosárral Mózeskosár lábzsákkal Sport rész lábzsákkal Pelenkázó táska / hátizsák Szúnyogháló Esővédő Pohártartó Pelenkázó alátét Csuklópánt Termosz A videót a termékről IDE KATTINTVA tekintheted meg! Modernitás, biztonság és elegancia A Kunert márka legújabb modellje, az Ivento a modern megoldásokat ötvözi. A kényelem szem előtt tartásával készült. Elegáns kialakítása vonzóvá teszi ezt a modellt. Váz Vázunk fő feladata, hogy gyermeked biztonságosan vigye és csökkentse a séta közben érzett rázkódásokat. Szeretnénk a lehető legjobb élményt nyújtani kisbabádnak születése pillanatától kezdve. A kényelmes babakocsi nyugodtabb alvást és több mosolyt jelent a szülő és a gyermek arcán egyaránt. Nagyon kompakt, kis méretre összecsukható! Alumínium váz - stabil és erős A váz anyaga erős alumíniumból készült. Könnyen tolható és stabil. Nem billeg egyik oldalról a másikra és nem nyikorog. Biztonságosan tolhatod gyermeked és a babakocsi hosszú évekig kitart. A hátsó kerekek felfüggesztése és oldalsó felfüggesztés Az erős fék a középső részben, a hátsó kerekek között található. Biztonságosan leparkolhatod és kiveheted kisbabád a babakocsiból. Állítható tolókar karbon bevonattal A babakocsi állítható tolókarral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen a magasságodhoz igazíthatod. Így magasabb és alacsonyabb emberek számára is kényelmes a vezetése. A tolókart karbon szerkezetű anyag borítja, csúszásmentes és kényelmes fogást biztosít. Nagy zselés kerekek – biztonság és kényelem Nagy kerekek (22 és 28 cm) – jól halad homokon, sáron, havon vagy a járdaszegélyen. Nekik köszönhetően kényelmes sétát biztosít gyermekednek a szabadban, minden útviszonyon. Gél kerekek. Nem akarjuk, hogy aggódj a kerekek pumpálása miatt, ezért kerekeink gélből készülnek. Nem kell többet a defekttől tartanod! Az első kerekek 360°-ban elforgathatók (bolygósíthatók), de előrefelé is rögzíthetők. Mózeskosár Modern 3D formatervezés, melynek egyedi kialakítása kiemelkedik

a többi babakocsi közül! Arany vagy grafit emblémával, amely eleganciát kölcsönöz. Bambusz matrac Kényelmes, minőségi, kétoldalas bambusz matrac, mely minősített anyagokból készült. Ez gondoskodik gyermeked biztonságáról.

A matrac antibakteriális, gombaellenes és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik!

Légáteresztő, puha és kellemes tapintású. Poliuretán habból készült,

amely mindkét oldalán bambusz anyaggal van díszítve. Nagy mózeskosár Mózeskosarunk nagy, oldala és matraca puha bambusz anyaggal párnázott. Ennek köszönhetően minden gyermeknek van elég helye, hogy tetszés szerint feküdjön benne: bármilyen évszak is legyen és bármennyi ruhát is visel. Állítható belső fejtámla A mózeskosár állítható háttámlával rendelkezik. A babakocsi alján található gomb segítségével állítható be, amely könnyedén hozzáférhető. Óvatosan felemelheted a kisbabád fejét. Ez különösen akkor hasznos, ha még nem ül fel, de szeretné látni anyát és a körülötte lévő világot. Bukásra hajlamos vagy refluxos babáknál is segít. Minden időjárásra A mózeskosár nyári és téli használatra egyaránt alkalmas. Nyáron kinyithatod a kupolában lévő szellőző ablakot (cipzárral zárható) - ez biztosítja gyermeked számára a friss levegőt a melegebb napokon is. A kupola kis napfénytetővel rendelkezik, amely véd a napsugarak, de a szél ellen is. Télen pedig a lábzsák óvja gyermeked az időjárás viszontakságaitól. A sport rész Az állítható háttámlának és lábtartónak köszönhetőengyermeked kényelmesen fogja érezni magát sport ülésünkben. A biztonságról a biztonsági övek, a comb közötti heveder, a levehető rúd és a magas oldalak gondoskodnak. Puha plusz matrac gondoskodik a gyermeked kényelméről, mely könnyedén kivehető és mosható! Állítható háttámla A sportülés háttámlája különböző pozíciókban állítható: fekvéstől - alvó baba legegészségesebb pozíciója - teljesen függőlegesig - amikor a gyermek jól tud egyedül ülni. Állítható lábtartó A lábtámasz beállításával meghosszabbíthatod az ülést – a gyermek sokkal kényelmesebben fog aludni, mint amikor a lábai inert módon lógnak. Minden időjárásra Sétálj bármilyen időben sportülésünkkel. A kupola széles napellenzője ideális tavasszal vagy nyáron. A lábzsák pedig védelmet nyújt a szél és a fagy ellen. Biztonság A sport rész 5 pontos biztonsági övvel és kapaszkodóval van felszerelve, amely megakadályozza, hogy gyermeked kieshessen. A sportülést is hátrafelé vagy előre rögzítheted – a baba ülhet veled szemben vagy felfedezheti a környezetet is. Összecsukás és kinyitás Kompakt, kis méretre összecsukható a váz! Összecsukáskor egyszerűen húzd magad felé a váz mindkét oldalán lévő kart. A biztonsági mechanizmusnak köszönhetően a váz nem bontakozik ki magától és könnyen hordozható. Összecsukva a babakocsi kerekeit és tengelyeit leveheted, így akár a gardróbban is tárolhatod a vázat vagy kis csomagtartóban szállíthatod a babakocsit. Az első kerekek ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatók a kerekek feletti gomb megnyomásával. A mózeskosár laposra hajtható, így könnyen szállítható és tárolható. Méretek:

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Kunert IVENTO Pink 2in1 multifunkciós babakocsi" című hirdetést látja. (fent)