Betöltés...

Nukido Oktatási interaktív szőnyeg - szürke

Ár: 17.390 Ft

RETRO szőnyeg Nukido
Vélemény:⭐⭐⭐⭐⭐

2 érzékelő zseb
Könnyen mosható és kellemes tapintású anyag,
A szőnyeg számos kombinációban kibontható,
7 multifunkcionális eredeti játék, párna INGYENESEN
Megfelel a szigorú európai biztonsági előírásoknak; CE tanúsítvánnyal rendelkezik és az EN71-1, EN71-2, EN71-3 szabványok szerint tesztelt.

KING SIZE - nagy és funkcionális!Nukido - egy új, a gyermekek igényeire összpontosító márka
A Nukido márka azért jött létre, hogy olyan termékeket készítsen a gyermekek számára, amelyek nemcsak szépek, hanem funkcionálisak is. Számos prototípustesztet végeztünk, hogy az Ön által kapott szőnyeg megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.
A szőnyeget a gdanski Képzőművészeti Akadémia egyik tervezője fejlesztette ki. Vizuális kommunikációra szakosodott, és nagy tapasztalattal rendelkezik a legkisebbeknek szánt termékek megvalósításában.Ne feledje, mi a legfontosabb az életben!
Szilárdan varrt zsebek, amelyekbe fényképeket, rajzokat vagy bármilyen képet be lehet illeszteni. A készlet 4 illusztrációt tartalmaz, amelyeket kivághatsz a csomagolásból - ökológia és praktikum egyben.
Ha további illusztrációkra van szükséged, letöltheted a Nukido által készített képeket otthoni nyomtatódon történő nyomtatáshoz!
www.globalincome.pl/dokumenty/Nukido-Cards.pdfami a végső 5 az 1-ben kényelmet nyújtja!

felemelhető oldalak
intuitív fogantyúk
tépőzáras rögzítések
kivehető és állítható játékok és ívek
hasra fekvő párna mellékelveÁllatok birodalma - kétoldalas szőnyeg
▶ A Nukido szőnyeg egyesíti a biztonságos játékteret és a baba motoros fejlődésére gyakorolt felbecsülhetetlen értékű hatást az első napoktól kezdve.Egy termék, sok lehetőség

A szőnyeg kétoldalas,
nagyon könnyen és gyorsan összeszerelhető,
minden elem szabadon átrendezhető,
nagy méret - a kényelem és a komfort érdekében.
Ha a kicsi felnő, a szőnyeg szőnyegként is használható!Puha párnát tartalmaz!
A párna hátoldala nercstílusú anyagból készült, amely rendkívül puha és kellemes. A párnára játékokat lehet rögzíteni. A koala fülei zizegnek!Tudtad, hogy ...
...már egy kéthónapos baba is szereti magát a tükörben nézegetni? A kisgyermek fejlődési szakaszai nyomon követhetők pusztán abból, hogy a tükörben játszadozik, ezért is mellékeltük a játékokhoz!
A legmagasabb minőség fenntartása és a karcolásoktól való védelem érdekében a tükröt szállításra egy fóliával védtük, amelyet használat előtt le kell húzni. A tükör törhetetlen műanyagból készült.Tudtad, hogy...
...egy három hónapos csecsemő már önállóan kezdi megfogni a tárgyakat? A szem-kéz koordinációja már fejlődik, ezért fontos, hogy ebben az időszakban sok ingerrel lássuk el.
Ezért mellékeltünk a szőnyeghez többfunkciós játékokat, amelyeket felakaszthat a felállókra - hagyjon valamit csattogni, csengetni, zörögni! A játékok között még egy nyikorgó játék is található - egy madár és egy csillag!Az egyik legnagyobb szőnyeg a piacon:

Robusztus, biztonságos és ergonomikus kialakítású,
márka: Nukido,
Anyaga: puha nercbőr és poliészter rendkívül könnyen tisztítható.
A készlet tartalmazza: szőnyeg, 5 fal, 2 ív, 7 multifunkciós játék, beleértve egy párnát a hasra fekvéshez INGYENESEN,
Megfelel az EN71 szabványnak, a játékokra vonatkozó CE-jelölésnek.A szőnyeg együtt nő a gyermekkel - a játékok helyévé válhat

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Nukido Oktatási interaktív szőnyeg - szürke" című hirdetést látja. (fent)