Betöltés...

Összecsukható WC-csökkentő létrával, BabyJem (Szín: antracit)

Ár: 18.728 Ft

A BabyJem csúszásgátló talppal ellátott létraszűkítője minden típusú WC-hez ajánlott. Ideális 1-5 éves gyermekek számára, és kiváló minőségű anyagokból készül. Ideális a biliről a WC-re való áttéréshez. 
Funkciók: - könnyen rögzíthető a WC-ülőkére, gumi felületekkel ellátva a stabilitás és biztonság érdekében - 1-5 éves vagy 25 kg-os gyermekek számára ajánlott - Ennek a létrával ellátott reduktornak az erőssége, hogy nagyon könnyen összecsukható, és függőleges helyzetben tárolható.  -fröccsenésgátló rotációval fiúk számára - ergonomikus fogantyúkkal ellátva - széles létrával rendelkezik a nagyobb stabilitás és magabiztosság érdekében - a lábak csúszásgátló talppal vannak ellátva - nagyon praktikus és hatékony, és 3 magassági szinten állítható 50 és 60 cm között a WC magasságától függően; - könnyen tisztítható semleges mosószerrel és ruhával - Minden típusú WC-hez ajánlott - ideális a gyermek számára, hogy átálljon a biliről a WC-re - minőségi, nem mérgező anyagokból készül, illetve polipropilénből (PP), amely nagyon ellenálló és tartós anyag.
Javasolt életkor: 1-5 év /25 kg A termék méretei: 32x35x70cm, összecsukott: 70x15cm  Összetétel: polipropilén (PP), rendkívül ellenálló és tartós anyag. Higiéniai okokból ez a termék nem küldhető vissza!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Összecsukható WC-csökkentő létrával, BabyJem (Szín: antracit)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: