Betöltés...

2 az 1-ben készlet Oktatási Tanulmányasztal 8133 Horgászasztal 12892

Ár: 13.640 Ft

2 az 1-ben készlet Oktatási Tanulmányasztal 8133 Horgászasztal
A 2 az 1-ben készlet a szórakozást a tanulással ötvözi. A képességei fejlesztésének szünetében iskolás fiúból kis halász lesz.
Az asztal funkcionális és stabil, 27 cm magas, így a gyerekek játszhatnak a szőnyegen. Az egész asztal két részre oszlik, amelyet egy fehér burkolat borít, amely tetőként szolgál. Az asztallábak könnyen eltávolíthatók, a felső rész pedig sima felületre kerül. A burkolat eltávolítása után azonban a kisgyermek elkezdhet horgászni. A mellékelt kiegészítők segítségével sok színes halat fog kifogni kis tavunkban úszva.
A halak és kacsafigurák különböző színűek, könnyen lebegnek a vízen. A horog megragadása ügyességet és precizitást igényel gyermekétől. Az ilyen játékok fejlesztik a logikus gondolkodás képességét, és egy adott tevékenységre összpontosítják a figyelmet.
A készlet összetevői:
- táblázatelemek
- 3 kiskacsa
- 3 hal
- horgászbot
- leszállóháló
 
Mindegyik játéknak más a színe, ami serkenti a kisgyermek látását.
Figyelem! Nálunk más az asztal felhasználása is. Az asztalon lévő két mélyedés ceruzák, jelölők, festékek vagy kis játékok tárolására szolgál. Tökéletesen illeszkedik a gyerekszobába.
 
Asztal méretei:
43 cm x 27 cm x 31 cm
A csomag mérete:
45 cm x 28 cm x 32 cm
 
A készlet 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.
The set is intended for children over 3 years of age.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "2 az 1-ben készlet Oktatási Tanulmányasztal 8133 Horgászasztal 12892" című hirdetést látja. (fent)