Betöltés...

Bambusz Autó Díszkészlet, rózsaszín, Ecorascals

Ár: 16.873 Ft

A készlet tartalma: Autós tányér, tál, pohár 110ml, kanál

Ajánlott életkor: 12 hónap – 5 év
A bambuszlemez szilikon talppal rendelkezik, légmentesen záródó mechanizmussal, hogy könnyen rögzíthető legyen az asztalra. A tapadó szilikon rendszer vákuummal rögzül a sima felületekhez, és megakadályozza a felborulást. Nyomja meg erősen a rögzítéshez, és húzza le a szilikonon megjelölt részt.

A bambusz anyag természetes, organikus, újrahasznosítható, nagyon környezetbarát, növényvédőszer-mentes. A bambusznak számos jótékony hatása van a gyermek étrendjére. Védelmet nyújt a baktériumok ellen. Nem tartalmaz vegyi anyagokat vagy mérgező anyagokat, amelyek az élelmiszerekbe kerülnek. A bambusz nem melegszik fel, így a baba bőre biztonságos.
A lemez könnyen tisztítható, az anyag kellemes tapintású és sima.
Ideális mind a 12 hónapos csecsemők, mind a napi három étkezés, mind az idősebb gyermekek számára. A külön szakaszok lehetővé teszik a szülők számára, hogy táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott ételeket készítsenek, és megtanítsák a kicsit, hogy mindig próbáljon ki új ételeket.
A levehető rész 100% szilikonból készül, platikus, BPA, PVC, ólom és ftalátok nélkül.

Kezelési utasítások
Az első használat előtt mossa le a terméket meleg vízzel és szappannal – így kell fizetni minden használat után. Ne tegye a terméket fagyasztóba vagy nagyon magas hőmérsékleten, hosszabb ideig tart, ha fagytól vagy magas hőmérséklettől védett.
Mindig felnőtt felügyelete mellett kell használni.

Mivel törődünk bolygónkkal, termékeink minden csomagolása újrahasznosított anyagokból készül. A bambusz 100% -ban biológiailag lebomló, ökológiai, nem mérgező. A termékek hipoallergének és nem mérgezőek, 100% -ban biztonságosak a csecsemők etetésére. BPA-mentes, PVC-mentes, antibakteriális és antimikrobiális hatás

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Bambusz Autó Díszkészlet, rózsaszín, Ecorascals" című hirdetést látja. (fent)