Betöltés...

Chicco Unico Plus 0-36 kg ISOFIX biztonsági autósülés 360° fokban elfordítható - India Ink

Ár: 94.990 Ft

CHICCO Unico Plus izofix 0-36 kg-os autósülésAz Unico Plus autósülés a legrugalmasabb autósülés - ez az egyetlen, amelyre szüksége van egy gyermek számára születésétől 36 kg-ig. A biztonság, a kényelem és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Az autósülést izofix csatlakozók és egy 3 pontos biztonsági öv segítségével szerelik be az autóba minden korosztály számára, ezzel biztosítva a maximális stabilitást és biztonságot. Az Unico Plus egy kifinomult oldalsó ütközésvédelmi rendszerrel rendelkezik, és egyidejűleg további párnázattal rendelkezik a legkisebb kényelem és biztonság érdekében. Könnyű telepítés minden korosztály számára





Jellemzők:A 0+ csoport (0-13 kg) mindig az ellenkező irányba van felszerelve. A kifinomult forgórendszer lehetővé teszi, hogy az autóülés a kívánt helyzetbe fordulhasson a haladási irányban vagy ellenkező irányban.Az 1. csoport (9-18 kg) a menetirányban van felszerelve. A maximális kényelem érdekében hosszabb utakon is 3 pozícióban helyezhető el.A 2/3 csoport (15-36 kg) a menetirányban van felszerelve, és a gyermeket 3 pontos biztonsági övvel rögzítik. A fejtámla állítható magasságának köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatja az ülést egy 12 évesnél fiatalabb gyermek aktuális növekedéséhez.Az autóülés 4 helyzetbe állítható, míg a 4. pozíció kizárólag a 0+ csoportnak szól, ellentétes haladási irányban.A biztonságot 5 pontos biztonsági övek biztosítják.Az autóülést úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítson a gyermek teljes növekedése során.A borító kiváló minőségű puha és lélegző anyagból készül.AIR kollekció:



Az egyik leggyakoribb probléma, amellyel a szülők autóval utazva szembesülnek, a gyermek izzadása az autóülésen. A nyári forróság zavarhatja a gyerekeket. Az autósülés huzatán található 3D hálós szövet javítja és maximalizálja a légkeringést. A lélegző anyagnak köszönhetően a gyermek felhőnek fogja érezni magát az utazás során.



FIT-KIT:



A termék könnyen olvasható utasításainak köszönhetően egyértelmű, hogyan kell használni az autóülést a gyermek minden lépésében és minden szakaszában.



Méretek:- magasság: 60-78 cm, hossz: 49 cm, szélesség: 57 cm- Súly: 8,8 kg- Az autósülés megfelel az ECE R44 / 04 szabványnak a 0/1/2/3 csoport számára


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kenguru / Babahordozó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Chicco Unico Plus 0-36 kg ISOFIX biztonsági autósülés 360° fokban elfordítható - India Ink" című hirdetést látja. (fent)