Betöltés...

Könnyű sport babakocsi S-16 Crocodile Light Blue 0-36 hónap 180 fokban dönthető babakocsiként mozgatható összecsukott változatban

Ár: 65.347 Ft

Könnyű sport babakocsi S-16 Crocodile Light Blue 0-36 hónap 180 fokban dönthető babakocsiként mozgatható összecsukott változatban A könnyű sport babakocsi S-16 Crocodile mellékelt hordozható rendszerrel, modern kialakítással a mobil szülők igényeihez igazodik. Az alváz jellemzői: A keret alumíniumból készült , ami jelentősen csökkenti a babakocsi súlyát; Könnyen szállítható : összecsukva megtámasztja magát, és mozgatható, mint egy kocsi; Kis méretének köszönhetően kis helyen is tárolható ; Könnyen kezelhető - az első kerekek lengéscsillapító rendszerrel forognak, a hátsó kerekek pedig fékrendszerrel vannak rögzítve; A kerekek EVA gumiból készülnek ; A függőágy jellemzői: A sportfüggőágy minden helyzethez alkalmazkodik, a háttámla a talajszinthez képest akár 180 fokos dőlésszöggel rendelkezik . A rendszer egy merev lökhárítót tartalmaz, de puha anyaggal borított a balesetek elkerülése érdekében, amely egy gombnyomással könnyen eltávolítható. A lombkorona vízben állítható és nem engedi, hogy a szél áthatoljon az anyagon. A babakocsiban bőséges tárolóhely található a babakocsi alatti tartozékok tárolására szolgáló tárolókosár formájában. A babakocsi 0-36 hónapos korosztály számára használható, 15 kilogrammig. Méretei: 66x48x98 cm. Összehajtott termék méretei: 26 cm* 60 cm* 48 cm. Babakocsi súlya: 6 kg. A babakocsi az EN 1888 európai biztonsági szabvány szerint tanúsított.  FIGYELMEZTETÉSEK:
1. Ne hagyja felügyelet nélkül gyermekét.
2. A terméket csak a használati utasításban leírtak szerint használja.
3. Ne használjon a gyártó által jóváhagyottaktól eltérő tartozékokat.
4. Kövesse a használati útmutatóban szereplő korhatárt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Könnyű sport babakocsi S-16 Crocodile Light Blue 0-36 hónap 180 fokban dönthető babakocsiként mozgatható összecsukott változatban" című hirdetést látja. (fent)