Betöltés...

Fali lámpa, LED-del, állítható világítással és időzített kikapcsolással, felhő alakú, Lumilu Silhouette Cloud, MCT 52167

Ár: 20.250 Ft

A baba zavartalan és pihentető alvása Az égi motívumok ihlette dizájn és azok természetes anyaga a Silhouette Light lámpákat aranyos dekorációs kiegészítővé teszi a gyerekszobában, és segít biztonságban érezni magukat, amikor éjszaka egyedül vannak. A gyerek a rossz, közvetett világítás miatt nyugodtan alszik. A felhő alakú fali lámpa meleg, indirekt fényével jó közérzetet keltő és alvást elősegítő légkörbe meríti a gyerekszobát. Ennek a gyermek éjszakai lámpának a formája egy kis fényszigetet hoz létre a kicsik számára, hogy segítsen nekik eligazodni a sötétben, amikor körbejárnak a szobában, például a fürdőszobába. Az érintéses on/off funkciót még a legkisebbek is könnyen használhatják. Egyszerűen válassza ki a kívánt beállítást az előlap többszöri megérintésével a kívánt módhoz. Az érintés funkció lehetővé teszi a szülők számára, hogy a klasszikus kapcsoló zaja nélkül lekapcsolják a lámpát, miután a gyermek elaludt. A Lumilu éjszakai lámpának két fényereje van. A magasabb szint bejelentheti a lefekvés időpontját, és elegendő fényt biztosít az esti alvási rituálékhoz (olvasás, ölelés, beszélgetés). Az alsó szint nyugodt alvási légkörbe burkolja be a gyerekszobát, ezzel segítve a kicsiben alvás közbeni sötétségtől való félelmet. A stopper funkciónak köszönhetően az automatikus világítás 60 perc után kikapcsol. A gyermek nyugodtan, biztonságban elalszik, a gyerekszoba éjszakai lámpája pedig sokáig használható lesz, energiát takaríthat meg az éjszakai lámpa akkumulátorából. Biztonságos használat a LED-lámpáknak és az intelligens részleteknek köszönhetően Ennek a lámpának a nagyon alacsony hőteljesítménye miatt még hosszú távú használat mellett sem áll fenn tűzveszély. A nem mérgező, BPA- és ftalátmentes anyag, valamint a lekerekített kialakítás, a veszélyes élek mentessége és a LED-es lámpák biztonságos kiegészítőjévé teszik ezt az éjszakai lámpát kicsiink számára. Termékleírás Éjszakai lámpa falra szerelhető rendszerrel Indirekt LED fény Felhő alak Természetes anyagok (fa), szennyező anyagok nélkül - BPA és ftalátok nélkül Méretek: kb. 34,2 x 3,5 x 22,8 cm Zajtalan be-/kikapcsolás az előlap megérintésével A fényerő 2 fokozatban állítható Időzített automatikus kikapcsolás 60 perc után, az energiatakarékosság és a meghosszabbított élettartam érdekében Gyermekek számára különösen biztonságos a csavarhúzóval ellátott elemtartónak köszönhetően Nincs tűzveszély, még hosszú távú használat esetén sem 3 db AA elemmel működik (nem tartozék) LED lámpa élettartama: körülbelül 50 000 óra LED fény színe: meleg fehér Védettség: IP20 (csak beltéri használatra)


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Fali lámpa, LED-del, állítható világítással és időzített kikapcsolással, felhő alakú, Lumilu Silhouette Cloud, MCT 52167" című hirdetést látja. (fent)