Betöltés...

LED éjszakai lámpa és lámpa, állítható világítás és időzített kikapcsolás, dinoszaurusz forma, türkiz, Lumilu Lazy Friends Dino, MCT 52223

Ár: 11.912 Ft

A baba zavartalan és pihentető alvása A Lumilu Lazy Friends Dino gyermek éjjeli lámpa aranyos csempézett dinoszaurusz formájának köszönhetően a gyerekszoba aranyos dekorációs kiegészítője és kedves barátja. Segít biztonságban érezni magukat, amikor éjszaka egyedül vannak. A gyerek a rossz világítás miatt nyugodtan elalszik. A Lumilu Lazy Friends Dino éjszakai lámpának két fényereje van. A magasabb szint bejelentheti a lefekvés időpontját, és elegendő fényt biztosít az esti alvási rituálékhoz (olvasás, ölelés, beszélgetés). Az alsó szint nyugodt alvási légkörbe burkolja be a gyerekszobát, ezzel segítve a kicsiben alvás közbeni sötétségtől való félelmet. A stopper funkciónak köszönhetően az automatikus világítás 15 perc után kikapcsol. A gyermek nyugodtan, biztonságban elalszik, a gyerekszoba éjszakai lámpája pedig sokáig használható lesz, energiát takaríthat meg az éjszakai lámpa akkumulátorából. Biztonságos használat a LED-lámpáknak és az intelligens részleteknek köszönhetően Gyermekek számára különösen biztonságos a csavarhúzóval ellátott elemtartónak köszönhetően. Ennek a lámpának a nagyon alacsony hőteljesítménye miatt még hosszú távú használat esetén sem áll fenn tűzveszély. A nem mérgező, BPA- és ftalátmentes anyag, valamint a lekerekített kialakítás, a veszélyes élek mentessége és a LED-es lámpák biztonságos kiegészítőjévé teszik ezt az éjszakai lámpát kicsiink számára. Termékleírás Éjszakai lámpa / éjszakai lámpa LED fénnyel Tolanit dinoszaurusz alakja Méretek: körülbelül 16,4 x 9,3 x 8,2 cm Anyaga: műanyag A fényerő 2 fokozatban állítható Időzített automatikus időzítő 15 perc után az energiatakarékosság és a hosszabb élettartam érdekében Nincs tűzveszély, még hosszú távú használat esetén sem Gyermekek számára különösen biztonságos a csavaros elemtartó rekesznek köszönhetően Nem mérgező anyagok, nem tartalmaz szennyező anyagokat - nem tartalmaz BPA-t és ftalátokat 2 db AAA elemmel működik (nem tartozék) LED lámpa élettartama: körülbelül 50 000 óra LED fény színe: fehér Védettség: IP20 (csak beltéri használatra)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "LED éjszakai lámpa és lámpa, állítható világítás és időzített kikapcsolás, dinoszaurusz forma, türkiz, Lumilu Lazy Friends Dino, MCT 52223" című hirdetést látja. (fent)