Betöltés...

Éjjeli lámpa projektorral, gyermek, zenei, 4 mód, 3xAA, lila és fehér, 18x14 cm

Ár: 13.669 Ft

Éjjeli lámpa projektorral, gyermek, zenei, 4 mód, 3xAA, lila és fehér, 18x14 cm

Funkciók:

3 az 1-ben LÁMPA  -  bájos kiegészítőnk legfeljebb 3 szükséges eszköz kombinációja, amelyeknek minden gyermek szobájában kell lenniük: éjjeli lámpa, projektor és zenedoboz. Lekerekített formái és sima élei lehetővé teszik, hogy a lámpa biztonságosan elhelyezhető legyen a gyermek szobájában sérülésveszély nélkül. Teljesen műanyagból készül, ami tartósvá teszi és nem törik meg.   
4 MÓD -  a többfunkciós projektor legfeljebb 4 üzemmóddal rendelkezik. Olyan állatok hangjait bocsátja ki, mint a béka, madár, sirály, szitakötők és a természet hangjai, például: erdő alkonyat után, patak, eső, vízesés. A készülék könnyű zongoradalokat is képes lejátszani: tavaszi virágok, gyermekkori emlékek, babazene és akár 8 különböző altatódal. Mindez egyetlen gombbal módosítható egy rendkívül könnyen használható panelen.    
IDŐZÍTŐ -  az éjjeli lámpa beépített időzítővel rendelkezik , amelynek köszönhetően nem kell belépnünk a baba szobájába, hogy kikapcsoljuk, amikor elalszik. Csak annyit kell tennie, hogy megnyom egy gombot egy festett ébresztőórával. Egy megnyomás 30 perc, két érintés 60 perc, a harmadik megnyomás pedig visszaállítja az időzítő beállításait.
KÖNNYŰ ALUDNI  - ennek  a lámpának köszönhetően a baba békésen alszik. A pihentető hangok, a mennyezetre és a falakra vetített csillagok és a fülnek kellemes dallamok gyorsan és gond nélkül elalszanak. Érdekes funkció a hang rögzítésének képessége is. Ha gyermekét éjszakára valaki más gondozásában kell hagynia, rögzítheti az egyik altatódal éneklését . Emiatt, amikor gyermeke felébred, hallani fogja a hangját.  


Előírások:

Szín: Multicolor
Anyaga: műanyag
Üzemmódok száma: 4
Hangfelvétel: Igen
Projektor: Igen
Zenedoboz: Igen
tápegység: 3xAA elemek (nem tartozék)
Méretek (szé x ma): 18x14 cm
súly: 0,33 kg



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Éjjeli lámpa projektorral, gyermek, zenei, 4 mód, 3xAA, lila és fehér, 18x14 cm" című hirdetést látja. (fent)