Betöltés...

Barrier zuhanás elleni védelem babaágy, hossza 100 cm, kékesszürke, Reer Sleep'n Keep 45101

Ár: 23.498 Ft

Véd az ágyból való kiesés ellen
A kisgyermekek, akárcsak a felnőttek, alvás közben is mozognak, és gyakran változtatják meg helyzetüket az alvás és az álom fázisában. Mi, felnőttek öntudatlanul aktiváljuk az izmainkat, memorizáljuk a környezetet, és elkerüljük, hogy kiessünk az ágyból. De ezt az ösztönös mechanizmust először meg kell tanulni, nem működik tökéletesen a kisgyermekeknél. A Sleep'n Keep ágysín megbízható védelmet nyújt az ágyból való kiesés ellen.
Különösen a csecsemőket és a kisgyermekeket fenyegeti az esés veszélye
A csecsemők és kisgyermekek súlypontja sokkal magasabb, mint a felnőtteké, ezért gyakran fejsérüléseket szenvedhetnek, még akkor is, ha alacsony magasságból esnek. Ez súlyos traumás agysérüléshez vezethet, különösen újszülötteknél. Az ágyvédő megakadályozhatja az ágyból való kiesést. Az ágykorlát többek között megkönnyíti az átmenetet a kiságyról a nagyobb ágyra a gyermekek és fiatalok számára.
Miért biztonságos ez az ágykorlát?
50 cm-es XL magasságával a Reer's Sleep'n Keep ágykorlát extra biztonságot nyújt a baba alvás közben. XL magasságának köszönhetően akár 30 cm vastag matracokhoz is alkalmas. Extra széles és stabil lábainak köszönhetően az esésgátló ágysín csúszás nélkül biztos fogást biztosít a rácsos kereten. A nejlonhuzat puha és nem zörög, különösen kellemesnek érzi magát, védelmet nyújt az ágy szélén lévő fájdalmas ütések ellen is.
Különösen stabil, 3 biztos markolatú motor
Három különböző módon lehet rögzíteni az akadályt az ágyhoz, hogy ne csússzon, ne boruljon fel és ne essen le. A rendszer lábainak rögzített csavarozott markolata lehetséges.  Ha a gyors telepítést részesíti előnyben, az ágysínt az ágykályha egyes léceihez rögzítheti a mellékelt biztonsági tépőzáras szalaggal, változtatható beállítással, vagy meghúzhatja a kereten az övfeszesítővel ellátott lécekkel. 
Az ágysínt előre összeszerelve szállítjuk. Így az összeszerelés és szétszerelés gyorsan és egyszerűen történik. Stabil támasztólábainak és egyedileg állítható hevederrendszerének köszönhetően biztonságosan rögzíthető az ágykályha rácsos keretéhez, és néhány egyszerű lépésben használatra kész. Egyszerűen fogja be a lécek és a matrac közé.    Nincs szükség további csavarozásra az ágyon. Az extra széles támasztólábak megakadályozzák a kereten való csúszást lécekkel.  A zárófedél eltávolítható és mosható, PVC-ből és ftalátmentes műanyagból készül.
Ideális utazáshoz és könnyen tárolható
A babának képesnek kell lennie arra, hogy biztonságosan aludjon bármely ágyban. Amikor a baba a nagyszülőknél van, vagy amikor utazik, a Reer's Sleep'n Keep ágykorlát biztonságot és védelmet nyújt alvás közben. Kompakt és kis egyedi rudakra bontható, hogy helyet takarítson meg.   A praktikus csatlakozórendszernek köszönhetően Összeszerelheti és szétszerelheti, vagy néhány egyszerű lépésben gyorsan és egyszerűen visszahajthatja. A praktikus nejlontáska megkönnyíti a hordozást és bárhol tárolható. 
A gát kompatibilitása az ággyal (győződjön meg róla, hogy megfelel Önnek)

Az ágysín megbízható tapadása érdekében fontos, hogy a sínt az egyik rögzítési lehetőséggel (öv, tépőzáras szalag, csavaros csatlakozás) rögzítsék. Ezért sajnos nem használhatja ezt a gátat rugóágyakhoz és vízágyakhoz.
Alkalmas 10-30 cm magasságú matracokhoz: a magasabb matracok túl keveset hagynának a korlát magasságából, és gyermeke áteshet a korláton. Néhány matracnál, amely kisebb, mint az ágykeret, van egy hely az ágysín és a matrac között, amelyben a gyermek elkaphatja magát, és a legrosszabb esetben megfojthatja magát. Ezért kérjük, győződjön meg róla, hogy ez a rés nem alakul ki az ágykorlát közelében!
Alkalmas 150-200 cm hosszú ágyakhoz: gyermekének képesnek kell lennie arra, hogy kiszálljon az ágyból, és ezért nem szabad az ágyat akadályokkal keríteni. Annak érdekében, hogy biztonságosan be- és kiszállhasson az ágyból (idősebb gyermekek számára érvényes, akik ezt megtehetik), és ne ejtse csapdába a gyermeket, kérjük, győződjön meg róla, hogy az ágykorlát megfelelő hosszát választotta.
 
A gyermekek teljes biztonsága érdekében összefoglaljuk és ragaszkodunk ahhoz, hogy:
Ügyeljen a matrac minimális magasságára, hogy megakadályozza a csúszást
Ügyeljen a matrac maximális magasságára, hogy a baba vagy a gyermek ne essen le
Kérjük, ne építsen erődöt ágykorlátokból, hogy gyermeke egyedül kelhessen fel az ágyból. Az ágykorlát nem helyettesíti a kiságyat!

Termék leírás

nagyszerű védelmet nyújt a kicsiknek alvás közben
18 hónapos és 5 év közötti gyermekek számára
150-200 cm hosszú ágyakhoz alkalmas
A gát nagyon magas: 50 cm
10-30 cm vastag matracokhoz alkalmas
Egyszerű összeszerelés a rúdcsatlakozó rendszernek köszönhetően
nem kell csavarni az ágyat (nem károsítja az ágyat)
Nincs csúszásveszély a három rögzítési lehetőségnek köszönhetően (heveder, tépőzár, csavaros rögzítés)
Kicsi és könnyen szétszerelhető, ideális otthonra és útközben
Praktikus táskával szállítjuk a könnyű tárolás és szállítás érdekében
anyag: fémkeret; Nem zörgő, mosható, ftalátmentes puha poliészter tasak
Nem alkalmas emeletes ágyakhoz és vízágyakhoz, légmatracokhoz
Szín: kék-szürke
Méretek: 100 cm x 50 cm x 44 cm
A csomag tartalma: 1x ágykorlát, 1x hordtáska, biztosítási anyag


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Barrier zuhanás elleni védelem babaágy, hossza 100 cm, kékesszürke, Reer Sleep'n Keep 45101" című hirdetést látja. (fent)