Betöltés...

2 az 1-ben Játszószőnyeg Interaktív Asztallal

Ár: 24.000 Ft

Egy játszószőnyeg és egy interaktív asztal minden baba számára remek választás, aki belép a tapintás, észlelés és érzékelés világába. Ez a rendkívül színes szőnyeg a legfiatalabb gyerekeknek lett megalkotva és támogatja a korai fejlődésüket. A színes anyag és minták lekötik a baba figyelmét, evvel is teret adva a sok látnivalónak. A szintén színes, zenés, vidám állat figurákkal a baba nem csak a tapintását, de a hallását is fejlesztheti. A kis figurák helyét lehet cserélgetni, így a baba megfigyelőképessége is fejlődik. 

A szőnyeg élénkzöld színű, a trópusi erdő szerethető állatait ábrázoló grafikákkal és egy tóval a közepén. A szőnyeg felett egy félköríves, rugalmas pánt található, amiről két kis állat lóg le. A plüss kék vízilón még rágókák (rózsaszín virág, zöld kör és kék csillag alakú) is vannak. A műanyag csíkos cicának van egy csörgő labdája, aminek a hangjára a baba felfigyelhet. Amikor a baba a hátán fekszik, ezekkel a figurákkal játszhat, viszont ha hasra fekszik, csodálhatja magát a tükrös napocskában, játszhat a sárga labdával vagy a színes tukánnal. Amikor a baba már egyedül is megül, az egyik oldalt játszhat a pálmafáról lelógó pillangókkal vagy a másik oldalt egy zsiráffal.

A készletet tovább gazdagítja egy interaktív asztal, sok-sok látnivalóval, amiken bátran matathat a baba.

Az interaktív asztal működése: a kék kapcsolóval lehet aktiválni. Az asztalon van egy sárga gomb, amely megváltoztatja a hanghatásokat a zongoránál. Utóbbi különféle hangfunkciókkal van ellátva (dallamok és állati hangok), billentyűi színesek. Van egy béka, amely vidám dallamot és fényhatásokat (kék és piros) aktivál a középen álló fánál, amiről sárga pillangók lógnak le. A fa és a pillangók is forgathatóak, A sárga oroszlán egy rugós talapzaton áll, így bátran mozgathatja a baba, nem esik le. A sárga majom a banánokkal együtt hintázik, ha lökdösik. 

A csomagolás tartalma: 1 darab játszószőnyeg, 1 darab rugalmas pánt, 1 darab plüss zsiráf, ami bábként is használható, 1 darab színes pálmafa pillangókkal és levelekkel, állatkák (cica és víziló) tartozékokkal, 1 darab interaktív asztal, amin játékok és gombok vannak, valamint összeszerelési útmutató 

Játszószőnyeg mérete: 80 cm x 44 cm

Fekvő felület: 70 cm x 44 cm

A pánt magassága: 42 cm

Zsiráf mérete: 30 cm

Pálmafa mérete: 39 cm

Plüss víziló mérete: 10 cm

Műanyag csíkos cica mérete: 15 cm

Interaktív asztal mérete: magasság 27 cm, szélesség 19 cm, hosszúság 32 cm

Lábak hossza: 11 cm

A szőnyegen játszott játéknak köszönhetően a baba gyakorolhatja a motorikus képességeit, fejlesztheti a kéz és láb koordinációját. A formáknak, színeknek és hangoknak köszönhetően fejlődik a képzelete és az érzékszervei is. Új ingereket ismerhet meg a különböző részek vizsgálata közben, ilyen például a napocskás tükör, amiben visszatükröződve önmagát láthatja. Mindezek pozitív hatással lesznek a baba hallására és látására. 

Az interaktív asztal 3 darab AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

Csomagolás mérete: 59 cm x 33 cm x 23 cm

6 hónapos kortól ajánlott!

Az interaktív asztal működéséhez szükséges elemeket, külön meg tudja vásárolni a webshopunkból.

Az összeállítást minden esetben felnőtt végezze!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "2 az 1-ben Játszószőnyeg Interaktív Asztallal" című hirdetést látja. (fent)