Betöltés...

3 részes készlet: nadrág, blúz és babakabát KING, Fogó baba (Szín: Barna, Méret: 9-12 hónap)

Ár: 17.347 Ft

A 3 darabból álló készlet : nadrág, blúz és elegáns kapucnis kabát babáknak a King kollekcióból a látványos dizájn és az abszolút kényelem kombinációját képviseli. A következőkből áll:         - tömegű, könnyű és praktikus nadrág, modern dizájnnal, két zsebbel. Összetétel: poliészter         - Pamut blúz vicces oroszlánmintával. A vállon lévő kapcsokkal záródik.        - A kapucnis és gombos, pamuttal bélelt, kívül poliesztből készült kabát elegendő ahhoz, hogy a baba ruhája teljes legyen. 2 vicces zsebe van
A Tongs Baby egy törökországi gyermek- és csecsemőruházati márka, amely a minőségi funkcionális ruhákra összpontosít. A termékeikben használt összes anyag 100% pamutszövetből készül, és minden tartozékot gondosan választanak ki, figyelembe véve a csecsemők egészségét az első részletekig. Természetes pamutszöveteket használok az Oeko-Tex® szabványok szerint. A nyomatok vízbázisú festékekkel készülnek, és minden termék megfelel a GOTS szabványoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaruha
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "3 részes készlet: nadrág, blúz és babakabát KING, Fogó baba (Szín: Barna, Méret: 9-12 hónap)" című hirdetést látja. (fent)