Betöltés...

B-kids Infantino 2in1 Projektoros éjjeli lámpa - Rózsaszín

Ár: 11.390 Ft

Éjjeli lámpa zenével és fényprojektorral, hogy gyermeke békésen elaludjon. A lámpa csillagokat vetít a falra vagy a mennyezetre, hogy finoman megvilágítsa gyermeke szobáját. Ha a baba éjszaka felébred, a hangérzékelő megnyugtató, lágy fényt kapcsol be.  A vetítőlámpa a kiságyra rögzíthető vagy az éjjeliszekrényre helyezhető. A 3xAA elemeket nem tartalmazza. 

A projektort a gyermek életkorától függően 3 módon használhatjuk:
1. kiságy éjszakai fény (kor: 0-12m)
A lámpa "SMART SENSOR" hangérzékelővel van felszerelve, amely reagál a baba sírására vagy a kiságyban lévő egyéb zajokra. Amikor a baba sír, egy lágy kék LED-fény aktiválódik, hogy segítsen a kicsinek újra elaludni. A lámpa 10 perc után automatikusan kikapcsol. Az éjjeli lámpa két pánttal rögzíthető a kiságyhoz.
2. kiságyas projektor (kor: 6-18m)
A kivetítő a "ON" gomb bekapcsolásával aktiválódik. Színes csillagokat jelenít meg, és 6 különböző dallamot és 3 természetes hangot játszik. Ezenkívül állítható hangerővel rendelkezik, amely beállítható: hangos, halk vagy kikapcsolt. Automatikusan kikapcsol.
3. éjjeliszekrénylámpa (kor: 12m+)
Az "ON" gomb bekapcsolásával indul. Könnyen használható, egyszerűen helyezze az éjjeliszekrényre a kiságy mellé. Színes csillagokat jelenít meg, és 6 különböző dallamot és 3 természetes hangot játszik. Ezenkívül állítható hangerővel rendelkezik, amely beállítható: hangos, halk vagy kikapcsolt. Automatikusan kikapcsol.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "B-kids Infantino 2in1 Projektoros éjjeli lámpa - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)