Betöltés...

Hintaló, fa + plüss, barna, 74x33x62 cm

Ár: 40.029 Ft

Hintaló, fa + plüss, barna, 74x33x62 cm
Funkciók:
Baba hintaszék barna ló formájában, hangokkal, tökéletes a baba szórakozásához; Plüss és kész fából készült; A barna ló hintaszék elemekkel működik, és a fül megnyomásával altatódalt dúdol; A minőségi anyagok miatt, amelyekből készült, a hintaló nagyon jól utánozza a valóságot; A hintaszék biztonságos, kényelmes.

Termék mérete: 74x33x62 cm
Talaj-ülés távolság: 60 cm (h)
A termék súlya: 2270 gramm

Figyelmeztetés:
Ellenjavallt 12 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára; "AG" típusú elemekkel működik, mellékelve; A lemerült elemeket megfelelően kell eltávolítani és ártalmatlanítani. Az új elemeket a megfelelő (+/-) polaritás után kell behelyezni
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást egy felnőttnek el kell távolítania, ki kell vennie és ki kell dobnia, mielőtt a gyermeknek adná. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Javasoljuk, hogy a terméket felnőtt felügyelete mellett használja. A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!
Cikkszám: 32970/XL-108-H

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Hintaló, fa + plüss, barna, 74x33x62 cm" című hirdetést látja. (fent)