Betöltés...

Koala Oktatási szőnyeg Zongora dallamok 10007

Ár: 41.840 Ft

Koala Oktatási szőnyeg Zongora dallamok Felhúzó nadrágtartó
A baba egészséges fejlődéséről való gondoskodás a szülő egyik legfontosabb feladata. Ezért érdemes olyan játékokat beszerezni, amelyek biztonságossá és érdekessé teszik a játékidőt. A zongorával ellátott interaktív matracunk ilyen játék.
A szőnyeg nagyon kellemes tapintású anyagból készült, könnyen tisztán tartható. A kisgyermeke sok időt fog benne tölteni, a különböző formák és színek pedig lehetővé teszik gyermeke megfelelő fejlődését. A szőnyeg úgy van kialakítva, hogy többféleképpen használható - kisgyermeke játszhat rajta hasra vagy hátra fekve, valamint ülve is.
A színes, puha szőnyeg hamar a baba kedvenc helyévé válik. Egy zongorával van kombinálva, amellyel arra ösztönözheti csemetéjét, hogy felfedezze a zene világát. A színes billentyűk világítanak, és megnyomásukkor a négy hang közül egyet-egyet adnak ki. A játék azonban nem csak hangszerként funkcionál: a mikrofonnal ellátott gomb megnyomásával aktiválódik a zenei üzemmód. A billentyűk megnyomásakor a hangszóróból zene kezd el szólni. A szőnyeg fölött egy fejpánt található, amelyre állatos és csörgős medálok vannak erősítve, valamint egy tükörként szolgáló fényvisszaverő panel.
A készlet a következőket tartalmazza:
- puha szőnyeg
- fejpánt
- három puha akasztó
- tükörrel ellátott medál
- zongorakotta
Csomag méretei:
55 cm x 68 cm x 8 cm
A zongora működéséhez három AA elemre van szükség (nem tartozék). A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak. Karton dobozban van csomagolva, így ideális ajándéknak.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Koala Oktatási szőnyeg Zongora dallamok 10007" című hirdetést látja. (fent)