Betöltés...

Maxi-Cosi Leona 2 duó-triósítható babakocsi 0-22 kg

Ár: 144.990 Ft



Az ultrakompakt Maxi-Cosi Leona² maximális kényelmet biztosít városbarát méretben. Egyenetlen járdák és macskakövek? – nem probléma!
A puha párnázott ülés, a lengéscsillapító felfüggesztés és a bolygósítható elsőkerekek minden sétát rendkívül simává és rendkívül kényelmessé tesz.
Ha esik az eső vagy süt a nap, a kihúzható kupola átlátszó szellőzőablakkal és napellenzővel gondoskodik babájának takarásáról.
A mágneses gyors-zárnak és a Easy-in övrendszernek köszönhetően a baba beültetése gyorsan megy.
Könnyen összecsukható, megfordítható üléssel, állítható magasságú háttámlával, születéstől 4 éves korig használható.
A szeles időben jól megtartható, ideális 8,6 kg-os súlyú babakocsi egy kézzel könnyen összecsukható, kis helyen elfér, ami egy nyüzsgő városban a gyerekekkel utazó szülőknek nagy segítséget jelent.
A Leona² jól elraktározható akár egy ultrakompakt utazótáskában is (külön megvásárolható), nagyobb utazásokra magunkkal vihetjük. A Maxi-Cosi Leona díjnyertes dizájnja bizonyítja, hogy a Leona2 egy igazán szemrevaló városi babakocsi.
Magasfokú kényelem napról napra, utazásról utazásra.Ívelt tolókarral rendelkezik, így a magasabb szülők is kényelmesen tudják tolni a babakocsitEasy-in övrendszer: az övmagasság könnyedén csúsztatva állítható a baba méretéhezEasy-in mágneses övcsat: gyors beültetést és becsatolást biztosítpuha, párnázott ülésmegfordítható ülőrésza háttámla mindkét ülésirányban teljesen ledönthetőlengéscsillapítóval ellátott, defektálló kerekekmózessel és hordozóval utazórendszerré bővíthető (külön megvásárolhatók)díjnyertes dizájna babakocsi könnyen összecsukható egy kézzelRepülőgépen akár kézipoggyászként szállíthatóXL kényelem – XS méretÖsszecsukott méret ülőrésszel: 55x45x32 cm
Összecsukott méret ülőrész nélkül: 55x45x25 cm
Terméksúly: 8,8 kg
Gyermek súlya: max. 22 kgTartozékok: nagyra nyitható UV50+ kupola hálós betekintő ablakkal; oldalra kifordítható első karfa; bevásárlóháló 3 kg terhelhetőséggel; tárolózseb az ülőrész hátoldalán 0,5 kg terhelhetőséggel; mózeskosár-adapter.Külön megvásárolható: gyerekülés-adapter, gyerekülés-hordozó, esővédő, napernyő csatlakoztató klipsszel, lábzsák, téli tolókar-kesztyű, kismamatáska, Oria mózeskosár.Kompatibilis:Minden 0+ korcsoportos Maxi-Cosi gyerekülés-hordozóval, a külön megvásárolt gyerekülés-adapter vázra helyezése után: Coral, Coral360, Pebble360, Pebble Plus, Pebble Pro, Rock, Tinca, CabrioFix Maxi-Cosi Oria és Jade mózeskosarakkal, a babakocsihoz tartozó mózes-adapter felheyezése után:Oria mózes. Babaágyként is használható; otthoni tároláshoz pedig laposra összecsukható.Jade i-Size mózes. Alkalmas autós szállításra is, FamilyFix3 vagy Family360 isofix talppal.ÖsszeállításSzétnyitás, összecsukásA napfényvédő kupola szétnyitásaA kerekek lefékezése, a fordulókerekek használataAz ülőrész beállításaAz esővédő felhelyezéseUtazótáskába csomagolásAutós gyerekülés rögzítéseMózeskosár rögzítéseLábzsák felhelyezéseA kerekek le- és felszerelése

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Maxi-Cosi Leona 2 duó-triósítható babakocsi 0-22 kg" című hirdetést látja. (fent)