Betöltés...

Neno Bébiőr AVANTE

Ár: 29.990 Ft

A Neno Avante egy intelligens, pingvin alakú elektromos bébiõr, amit a telefonodra letölthetõ Tuya alkalmazással vezérelhetsz. Ezzel a kényelmes megoldással a Föld bármely pontjáról megfigyelheted gyermeked, és csak egy internet-hozzáféréssel rendelkezõ telefonra van szükséged, hogy szemmel tartsad kisgyermeked. A készülék mozgatható fejjel van felszerelve, amely lehetõvé teszi a megfigyelést 355 fokos vízszintes és 90 fokos függõleges tartományban.

Mozgó fej

Ismerd meg a modern Neno Avante elektronikus bébiõrt mozgatható fejjel, amely lehetõvé teszi a gyermek megfigyelését vízszintesen 355 fokos és függõlegesen 90 fokos tartományban. A kamera figyelõ szeme követi babád minden lépését, így biztos lehetsz benne, hogy megfelelõ gondozásban részesül.

FHD 1080p felbontás

A Full HD minõségben készült felvételeknek köszönhetõen egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmed.

A kamera használata vezeték nélküli

A bébiõrt Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezõ telefonon keresztül is használhatod. Nincs szükség további vevõegységre a kicsi figyeléséhez. A fej vezérlése és a kamera helyzetének beállítása okos telefonon keresztül is lehetséges. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a babafigyelõt egy áramforráshoz (áram vagy powerbank), és már tökéletesen láthatod gyermeked.

TELEFONOS BÉBIÕR ALKALMAZÁS

A készülék egy könnyen kezelhetõ, okos telefonra telepített Tuya alkalmazáson keresztül mûködik. Az alkalmazás ráadásul több eszköz egyidejû használatát is lehetõvé teszi – nem csak a babaõrzõt, hanem egyéb okos otthoni berendezéseket is. Így sikeresen vezérelhetsz több eszközt egy telefonról.

Ragadja meg a pillanatokat

A Neno Avante segítségével képeket és fényképeket készíthetsz. Ennek a megoldásnak köszönhetõen megörökítheted gyermeked életének legvarázslatosabb pillanatait, hogy tovább élvezhesd azokat.

Kétirányú kommunikáció

Ennek a funkciónak köszönhetõ nem csak a baba sírását hallod, hanem telefonon is beszélhetsz vele. Így nem kell minden alkalommal felugranod, amikor babád felébred – hangoddal is megnyugtathatod.

Mozgásérzékelõ

A beépített mozgásérzékelõ azonnal értesítést küld a telefonon, amint gyermeked mozogni kezd. Adj biztonságérzetet babád számára új bébiõrünkkel, a Neno Avante-val!

Éjszakai üzemmód 6 IR LED

A Neno Avante a modern IR LED-ek használatának köszönhetõen lehetõvé teszi, hogy sötétben is rá tudj nézni a babára.

Rögzítés lehetséges

Az alján található Neno Avante elektronikus bébiõr 1/4 ''-es menettel van felszerelve, amely lehetõvé teszi a készülék kényelmes állványra vagy falra rögzítését.

Felbontás: 1920 × 1080
Éjszakai mód: igen, 6 Infra LED
Tömörítés: H.264
Látószög: 100°
Mozgó fej: függõlegesen 355°, vízszintesen 90°
Mobilos alkalmazás: Tuya Smart
WiFi kapcsolat: 802,11 b/g/n, 2,4 GHz
Kétirányú kommunikáció: igen
Mozgásérzékelés és alkalmazásértesítések: igen
A felvételek elõnézete és lejátszása: igen
Fényképezési és videózási lehetõség: igen
Memóriakártya támogatás: SD 128 GB-ig
Tápegység: micro USB 5V / 1,5 A
Üzemhõmérséklet: -10 °C 50 °C
Méretek: 85 × 85 × 120 mm
Súly: 222 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Neno Bébiőr AVANTE" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések